www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


İÇ GÜVENSİZLİK PAKETİ

İÇ GÜVENSİZLİK PAKETİ


 

       2002 yılında doğan çocuk 17 yaşına geldi.2002 yılında ilkokula başlayan çocuk 22 yaşında.17-30 yaş arası gençlerimiz tamamen AKP’nin iktidarda olduğu dönemde, AKP iktidarının millete sunduğu eğitim sisteminin içinde yetişti.

       İktidar ülkede güvenliği sağlayamıyor. Çıkardığı iç güvensizlik paketi ile de sağlayamayacak. Çünkü herkesin başına bir polis dikemezsiniz. Herkesin başına bir polis dikseniz,  o polislerin başına da bir polis dikmeniz gerekecek.Bu işin çözümü herkesin kalbine bir polis yerleştirmek.Yani Allah korkusu, ahiret korkusu yerleştirmek.

       Medyanın yüzde 60’ı iktidarın elinde, Milli Eğitim iktidarın elinde. YÖK iktidarın elinde. Her türlü maddî imkânlar var. Ancak toplumda işlenen suç oranları artıyor. Zina artıyor, eşcinsellik artıyor, Uyuşturucu kullanımı artıyor. Alkol kullanımı artıyor. Avrupa Birliği uyumlu eğitim sistemi ve Avrupa değerleri ile iyi bir nesil yetiştirmenin mümkün olmadığı ortada. Maalesef iktidar bunu göremiyor. Veya görüyor da, girdiği yanlış yoldan çıkamıyor.

      Eski Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, “Maalesef medeniyetimiz, Batı Medeniyeti karşısında yenilmiştir” ifadesi ile iktidarın daha işe başlamadan

Batılı değerleri referans almasına neden olmuş ve halen batının kokuşmuş değerleri referans alınarak okullarda eğitim verilmektedir.

     Mecliste kabul edilen İÇ GÜVENSİZLİK PAKETİ sorunları çözmekten ziyade daha büyük sorunlar üretecektir. Tarihte Haccac-ı Zalim dönemini unutmayalım.

İslâm Devleti Halifesi olmasına rağmen halka zulmetmiş ve tarihe Zalim Haccac olarak geçmiştir.

      İktidarın toplumdaki desteği yüzde 99 olsa bile, bu durum zulmetme hakkı vermez. Zalimin dini olmaz. Zulüm ile payidar olunmaz. Mazlumun ahı indirir şahı.

     Toplumsal cinnet artmaya başladı. Ekonomik kriz, geçim sıkıntısı atmaya başladı. Bir tarafta 950 TL`ye bir ay geçinmek zorunda olan asgarî ücretli diğer tarafta saraylarda hayat süren mutlu bir küçük azınlık.

      Bu böyle gitmez. İnsanlar seslerini çıkarmaya başlayacak. Hükümet şimdiden İÇ GÜVENSİZLİK PAKETİ ile gelecekte çıkabilecek sesleri şimdiden bastırmak istiyor.