www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


İKİNCİ YARI GALİBİYETLE BAŞLADI


Spor Toto 2. ligi 2017/18 Futbol sezonunun 2. yarısı Pazar günü ilçemiz stadında oynanan İnegölspor - Tuzlaspor maçı ile başladı. Temsilcimiz İnegölspor ilk devrenin ilk maçında berabere kaldığı rakibini zorda olsa 2-1 yenmeyi başardı.

İlçemiz stadında oynanan karşılaşmayı Hasan Avcı - Ercan Aydın - Hüseyin Kıvanç Durmazer üçlüsü yönetti.

Temsilcimiz müsabakaya 4-3-3 düzeninde çıktı. Antalya kampında sakatlanan Bilal Özdemir´in yerine defans hattında genç Gökhan Kurumuş görev aldı.

Takımımız maça sağlı-sollu ataklar yaparak başladı, bunun karşılığını da 13. dakikada Enes Ata´nın attığı golle öne geçerek buldu. Gol sonrası rakip ekip Tuzlaspor oyunda dengeyi sağlayarak, İnegölspor ataklarına karşılık vermeye başladı ve 35. Dakikada İnegölspor defansının kademe hatasından yararlanan Sadık Baş Tuzlaspor´a beraberliği getiren golü attı. Devrede bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda daha atak bir futbol ortaya koyan temsilcimiz golü de 90. dakikada buldu. Maç boyunca üstün performans gösteren Kaptan Kemal, attığı son dakika golüyle ilçe stadına adeta bayram yerine çevirirken, temsilcimiz puanını 32 çıkartarak 7. sıradaki yerini korudu.

İnegölspor´un devre arasında transfer ederek takıma kattığı ve pazar günkü karşılaşmada ikinci yarı oyuna girerek azda olsa oynama şansı bulan, Kaan Aygün ve Cengiz Ötkün ´ün İnegölspor´a büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Hüseyin Yoğurtçu hocanın kendi isteğiyle takımdan ayrılmasından sonra boşalan teknik heyete, yardımcı antrenör olarak göreve getirilen Ercan Kılıç hocamıza da başarılar temenni ederim.