www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


İKİNCİ YARIYA MORALLİ BAŞLADIK


Ocak ayının 10. gününde kent müzesinde açılan İnegölspor´un 30. yıl sergisi töreninde konuşan İlçe Kaymakamımız Sayın Şükrü Görücü´nün sözlerinde ifade ettiği gibi ´´Geldiğimden bu yana İnegölspor içeride oynadığı maçlarda bir türlü galip gelemiyor´´ sözlerine istinaden galip gelen İnegölspor ve maçtan sonra stadyumda canlı yayına katılarak İnegölspor için iyi temennilerde bulunan Sayın Kaymakamımızı bu duyarlı davranışından dolayı canı gönülden kutlarım.

 

Diyebilirim ki, ilk defa İnegölspor´a bu kadar yakın ve samimi bir Kaymakamımız oldu. Onun için kendisinin değerini bilmemiz gerek. İnegöl dışında olduğum için sergi açılışına katılamadım, geldikten sonra sergiyi gezme fırsatım oldu. Tek tek saydım kurulduğundan bu yana İnegölspor´da  23 Başkan - 39 Teknik Direktör görev yapmış. bunu da kısa bir anekdot olarak belirteyim. 

 

Maça gelince İnegölspor hep bildiğimiz gibi, devre arasından bu yana değişen sadece 3 kaptan Kemal Hastürk - Bilal Özdemir - Raif Demir ve Okan Deniz´in gidişi olmuş.  

     

2. Lig Beyaz grup temsilcimiz İnegölspor ikinci devrenin ilk maçında Niğde Anadoluspor´u 2-1 yenerek 2. yarıya hem 3 puanla hem de moralle başlamış oldu. Uzun zamandır içeride maç kazanamaya İnegölspor bir yandan da iç saha şanssızlığını da kırmış oldu.

 

Altınordu´nun alt yapı hüviyetiyle ve desteğiyle 2. lig beyaz gurupta mücadele eden Niğde Anadoluspor, çok genç ve yetenekli oyunculardan kurulu. 18 puanla puan cetvelinin 14. sırasında bulunan bence 2. yarı için grubumuzun sürpriz olmaya aday takımı Niğde Anadoluspor, bizim gibi transferde pek oyuncu transfer yapmayan bir ekip. İnegölspor ise Bandırmaspor´dan Fatih Üge ve Almanya´dan 2 gurbetçi futbolcu birde Altyapıdan genç kardeşlerimizi profesyonel yaparak sezonu bu sporcularla tamamlayacak.

 

 İkinci devrenin ilk maçında zorlu geçen müsabakada yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan İnegölspor oyun olarak ortaya bir şey koymamasına rağmen galip gelmesini bildi. Hep söylüyorum, puan maçında oyunda kalite aranmaz, şayet galip geldiysen bütün hataları telafi etmiş olursun, ama bu futbol müsabakası için geçerli.  İnegölspor taraftar guruplarının Niğde Anadoluspor müsabakası esnasında birbirlerine hitap şekilleri yenilir içilir cinsten değildi. Bu atışmalar hiçbir şekilde affedilemez, bu huzursuzluğun en kısa zamanda tatlıya bağlanmasını temenni ederim. İnegölspor bu galibiyetle elini rahatlattı. Puanını 23 yapıp puan cetvelinin 10. sırasına oturdu. Öyle zannediyorum ki bu sezon böyle geçecek düşme şansımız olmadığı gibi playof´u yakalama şansımızda hiç yok gibi. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçını da kazanarak kendimizi daha rahat pozisyon´da görmemiz gerek.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       SAYGILARIMLA