www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


İNEGÖLSPOR BAŞKANI EŞREF GÜÇ´E AÇIK MEKTUP!

20 Mayıs 2018 tarihinde yapılan İnegölspor genel kurul toplantısında, İnegölspor yönetimine seçilmenizden dolayı sizi ve ekibinizi tebrik eder, 2018/2019 yılı futbol sezonu İnegölspor camiasına ve Türk futboluna yakışır bir şekilde geçmesini teme


SAYIN BAŞKANIM;

         Sizin ve ekibinizin göreve geldiğiniz dönemler olan 2014/2016  sezonlarını başarısız olarak geçirdiğinizi hiç kimse söyleyemez. İlk göreve geldiğiniz tarih olan 2014/2015 sezonunu Şaban Yıldırım hocayla 58 puan toplayarak, ligi 4. sırada bitirip, Alanya´da 1461 Trabzon ile oynadığımız final maçını şanssız bir şekilde penaltı atışlarıyla kaybettiğimizi hiç kimse unutmadı.

 

        2015/2016 sezonunda tekrar göreve geldiniz. Sezona Serhat Güler ile başlayıp 5 maç sonrası 2011/2012 sezonunda İnegölspor´u 3. ligden alıp 2. lige çıkaran Taşkın Güngör hocayı takımın başına getirerek 49 puanla sezonu 6. sırada bitirdik.

 

        2016/2017 sezonunda Timur Erezsarı başkanla, yüksek bütçelerle kurulan takımın başına Teknik direktör olarak  önce İsmail Güldüren ve daha  sonra Ergün Penbe hocaları getirerek, çok kötü bir sezon geçirmesine neden olan İnegölspor, 41 puan toplayarak ligi 12. sırada bitirdi.  

 

        2017/2018 sezonuna gelindiğinde, İnegölspor´a kimsenin sahip çıkmadığı dönemde Münir Kaner ve ekibi sahiplenerek, çok cüzi bir bütçeyle mütevazi bir takım kuruldu. Herkesin bu takım küme düşer, ligde kalması mucize olur dediği sezonda, takımın başına Teknik direktör  Murat Yoldaş ve ekibi  getirilerek 59 puanla 7. sırada bitirdi. Playoff sezonu da dahil olmak üzere son on bir yılın en başarılı sezonunu geçiren İnegölspor´un oyuncularını, Teknik direktör ve ekibinin başarısını hiç kimse göz ardı edemez.  Playoff´a kaldığımızda sezon baraj puanı 54 idi. Bu sene baraj puanı 64 oldu, bu ne demektir?  İnegölspor sezonu 59 puanla kapattığından playoffa katıldığı sezonundaki  puanını yakalayıp öteye bile  geçmiş demektir.

 

        SAYIN BAŞKAN;

         Kongre öncesi ve sonrası verdiğiniz beyanatlarda, yarım kalan işimizi tamamlamaya geldik derken;  Sanırım İnegölspor´u 1. lige çıkaramak istediğinizi ifade ediyorsunuz. Bu kararlı tutumunuz inan ki beni çok mutlu etti. Ama aldığım duyumlara göre Teknik direktör arayışı içine girmişsiniz. 2017/2018 sezonunda İnegölspor´u tüm sezon boyu başarıyla çalıştırmış, Murat yoldaş ve ekibinin bu başarısını görmemezlikten gelemezsiniz. İnegölspor´un dar bütçesiyle, yetersiz oyuncu kadrosuyla gösterdiği başarı ortada, imkânsızlıklarla bunları başaran Murat Yoldaş ve ekibi sizin sunacağınız imkânlarla daha ciddi başarılar elde edeceğinden hiç şüphem yok. Ben Murat Yoldaş ve ekibinle anlaşılmasından yanayım. İnegöl´ü ve İnegölspor´u yakinen tanıyor, Sporcusunu biliyor, taraftar bütünlüğü var, ligimizi ve grubumuzu öğrendi yeni gelecek Teknik ekibe göre bir adım önde sayılır.  Murat Yoldaş ve ekibiyle anlaşmanız demek  İnegölspor´un lige 1-0 önde başlaması demektir. Bu düşüncelerle saygı ve sevgilerimi ifade eder, size ve ekibinize başarılar dilerim.