www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


İNEGÖLSPOR YENİ SEZON İÇİN TOP BAŞI YAPIYOR


      TFF 2018-2019 Futbol sezonunda, tüm spor kulüplerimize centilmence ve sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. İlçe temsilcimiz İnegölspor çekilen kura sonucu bu yıl 2. Türkiye ligi beyaz grupta mücadele edecek.

        İnegölspor´un maçlarını oynayacağı grup, geçen sene mücadele ettiği grup´tan çok daha ciddi bir grup olduğunu belirtmek isterim. Yüksek bütçelerle kurulan takımların oluştuğu grupta, işin enteresan tarafı geçen sene TFF 1.lig´ten 2. lige düşen Samsunspor - Grand Medikal Manisaspor - Gaziantepspor´un, İnegölspor´un bulunduğu grupta yer alması idi. 

 Eşref Güç Başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri transfer çalışmalarına başlayıp, iç transferde; Kaleci Şener Özcan - Raif Demir - Bilal Özdemir - Okan Deniz ve Kemal Hastürk´ ün sözleşmelerini yenileyip, alt yapıdan yetişerek zaman zaman A takımda yer alan; Mustafa Güngör - Berkay Deniz - Ahmet Hakan Şahin - Gökhan Kurumuş - Enes Bayır - Ömer Faruk Şenkan - Yasin Yılmaz ve Ömer Faruk Çalışkan´ın sözleşmelerini uzatıp, yine altyapıdan Ahmet Acar - Faruk Güç - Sabri Gündoğan - Ahmet Uçsoy´a Profesyonel sözleşme imzalatılarak A takım bünyesine dahil etmişlerdir.

         Dış transferde de Teknik direktör İsmail Ertekin´in verdiği rapor doğrultusunda; Hatayspor´dan Volkan Altınsoy - Hacettepeden Orhan Evci ile (2) yıl - Kırıkkalespor´dan Osman Torun ile (1) yıl sözleşme imzalattıklarını ifade eden Yönetim kurulu, transferlerin daha devam edeceğini belirterek kamp çalışma programını da şu şekilde açıkladı. 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü tesislerde toplanılacak ve aynı gün takım olarak ilk antrenmana çıkacak, çalışmalara 1 hafta İlçemizde devam edilecek. 23 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında 2. etap çalışmalarına Bolu Abant Vonresort  oteli tesislerinde yapacak. 3 günlük tatil istirahatinden sonra 3. etap çalışmaların tarihi olan 06 - 16 Ağustos´ta Yine Bolu Koru otelde konaklayacak. Kamp sonrası sporculara verilecek olan bir kaç günlük izinden sonra ilçemiz tesislerinde toplanarak maçlara hazırlık çalışmalarına başlayacaklardır. 

         ´´ İNEGÖL ŞAMPİYONLUK İSTİYOR´´ Parolası ile yola çıkan İnegölspor Yönetim Kuruluna, 2018-2019 Futbol sezonun da İnegöl´e şampiyonluk getirmesini temenni ederim.