www.haberyorumgazetesi.com

İbrahim Gürbaş


İnegölspor´a destek verin


İnegölspor´da yeni seçilen başkan Münür Kanar ve yönetimin kurulunun değerli yöneticilerinin  güzel işler yapar düşüncesindeyim.

Kendi işinde ,kendi projelerinde başarılı olan, kim olursa olsun, İnegölspor´da da başarılı olur?

Başarılı olacağına kesin inandığım Münür Kanar ve yönetiminin değerli isimlerini benim tek tek saymama gerek yok.

Belki de bir çoğunuz bende iyi biliyorsunuz.

Olaya şöyle bakarsak,İnegölspor başkanlığı için özverili ve cesaretli bir şekilde ?BENDE VARIM? diyebilen  Kanar´a bordo-beyaz çok yakıştı. Kendisini tebrik ederim?

Neden yakıştı derseniz ..

Cevabımız; bugüne kadar özel işlerinde yaptıklarını gösterebiliriz. Kimse Kanar, için ?Bu başkan başarılı olamaz? deme şansı yoktur.

Buraya kadar çok güzel..

Kanar ve yönetim kurulu, İnegölspor´a yapılacak transferlerin ve transfer politikasının çok iyi belirlenmesi,transfer politikasının kim veya kimler tarafından yürütüleceğinin net bir şekilde belirlenmesi gerekir demeden kolaylıkla, hemde çok uygun ücretler ödeyerek yapması taraflı, tarafsız herkesi memnun etmiştir ve çok güzel işler yapmıştır. Bunun aksini söyleyen zaten, Kanar ve yönetimine haksızlık etmiş olur.

Maddi kaynaklara gelince..

Dışarıdan gelecek veya gelebilecek maddi desteklere güvenilip; ödeme planının ona göre değil de özkaynaklara göre ödeme planının yapılması gerekir. Kulübün maddi potansiyeli ortadadır. Hiç kimsenin kulübün üzerinden polemik yapmasına fırsat verilmemelidir. Elinde kulübe maddi gelir getiren projeleri olan kim olursa olsun, hepsi gelip bu paylaşımı yapmalıdır.

Bu yönetim elinden geleni yaptığı sürece, taraftarlarında birlik olup, yanlarından olduklarını göstermelidir.

Bu bağlamda İnegölspor yönetimini,yeni görevinden tebrik eder, başarılar dilerim.