www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


İNEGÖLSPOR´UN İLK MAÇI DEPLASMAN


Evet; Aylardır beklenen gün geldi çattı. İnegölspor 2017-2018 Futbol sezonunun ilk maçında deplasmanda Tuzlaspor ile 26 Ağustos Cumartesi günü 2.000 kişilik kapasiteli Tuzla belediyesi stadyumunda saat 17.00´de karşı karşıya gelecek.                        

 İnegölspor tarihinde Tuzlaspor ile 4 kez oynamış, 3 maç berabere, 1 maçta İnegölspor´un galibetiyle sonuçlanmıştır. Tuzlaspor Kırmızı Gurubun en potansiyen takımlarından biri, Galatasaray Futbol takımının alt yapısı olarak nitelendirilen Tuzlaspor, transferde´de ciddi isimlere yer verdi. Akhisarspor U21´den Bertuğ Bayar, Kocaeli Birlik´ten Alp Engin, İnegölspor´dan Lider Koç ve Hacı Mustafa Karabulut, G.Antep FK U21´den Emre Keleşoğlu, Manisaspor´dan Emral Tuncel ve Kaan Asnaz, Y. Malatyaspor´dan Osman Fırat, Gençlerbirliğin´den Onur Uslucan, Aydınspor 1923´ten Berat Ali Genç´i kadrolarına katarak kadrosunu güçlendirdi.                       

Hafta içinde İnegölspor´un Onursal Başkanı Sayın Alinur Aktaş, AK parti ilçe Başkanı Adem Demirel, Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte kulüp tesislerimizi ziyaret ederek, Yönetim kurulundan kombine bilet alarak, maddi ve   manevi konuda her zaman yanlarında olmalarını beyan ettikleri için kendilerine teşekkür ederim.                       

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaretleri esnasında ilçemiz halkına şu şekilde hitap etmiştir; Belediye Başkanıyla, Siyasi Partileriyle, Sivil Toplum Örgütleri ve İş Adamlarının destek vermesi konusunda temennide bulunması, İnegölspor´un -Tuzlaspor ile oynayacağı maç öncesi büyük moral depolamasına neden olmuştur.                       

Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Sezonun ilk maçında İnegölspor´a başarılar temenni ederim.