www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


Kani Başkan ve yönetimi bu işi beceremedi

.


        Rahatsızlığım dolayısıyla uzun zamandır köşe yazılarımla aranızda bulunamıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte, zaman zamanda olsa sizlere bir şeyler verebilme adına birkaç satır yazmaya gayret edeceğim.

 İnegölspor ile ilgili yazıma geçmeden önce, 2 konuya aydınlık getirmek istiyorum. Önce haftalardır çalışmayan stat skorboard’unun neden onarılmadığı, 12 yaş çocuklarımızın maçı seyredebilmesi amacı ile  İnegölspor Yöneticilerinin elinden tutup stat tribünlerine oturtup maçı seyretmelerini istediği çocuklarımızın, maçın başlamasından kısa bir zaman sonra, yetkililer tarafından stat dışına çıkarılması konusu. 

Benim bulunduğum VİP/B tribününde her maçta bu sorun yaşanıyor. Spor Bakanlığı’nın direktifleri doğrultusunda (Covit) rahatsızlığı nedeninle 12 yaş grubu, çocuklarımızın statlara girmesinin yasak olduğundan dolayı, görevliler tarafından çocuklarımızın stattan çıkartılmak istenmesi zaman zaman olaylara sebebiyet veriyor. Bu konuya duyarsız kalmayan seyirciler arasında tatsız-tuzsuz olaylar cereyan ediyor. Bu durumda hiç hoşnut olmuyor, bu haftaki olayda bu konuyu yetkililere sordum. Maden çıkartacaksınız da niye içeriye alıyorsunuz dedim.  Dedi ki! Yöneticiler alıyor, biz bir şey diyemiyoruz, ama sonra müdahale ediyor ve cezai mübadeleyi uyguluyoruz, biz beceremezsek konuyu Emniyet güçleriyle hallediyoruz. Bende diyorum ki! Bu çocuklarımızın içeriye girmesine hangi yönetici sebep oluyorsa,  çocuklarımızın dışarıya çıkmaması için yetkililere konuyu izah etsin. Etsin ki çocuklarımız maçı rahatlıkla seyredebilsin.

İnegölspor'da işler iyi gitmiyor!

        GELELİM MAÇ'A; Ligin 1. Haftasından beri, bir ileri üç geri giden İnegölspor, içeride ve dışarıda oynadığı maçlarda başarısız sonuçlar almaya devam ediyor. Sakaryaspor maçı sonrası Teknik direktörlük değişikliği yapılarak, takımın başına eski hoca Şaban Yıldırım getirildi. Getirildi de ne değişti? Şaban Yıldırım takımın başında kupa maçı dahil olmak üzere, deplasman Turgutluspor'a (1-0) yenildi, içeride Serik Belediye ile (2-2) berabere kaldı. Deplasman'da 11 maçta sıfır puan çekmiş Kahramanmaraşspor'u penaltı golüyle (1-0) yendi, geldi. İçeride Sivas Belediyespor'a (1-0) yenildi. Eski hocayla da devam etseydik, bundan hazin bir tablo ortaya çıkmazdı. Şaban hoca oynanan 4 maçta takıma katkı sağlamış ama, maçın skoru değiştirecek anlamda hiçbir şey koyamamış. Taraftar lig maçlarında skora bakıyor, istediğin kadar iyi futbol oyna mağlupsan yoksun demektir. Sivasspor maçında İnegölspor'un 11'de bir tane söz edilecek sporcu yoktu. Hatta Maraton tribün lideri Tevfik Taşkın seyircisine  (Burası maraton herkes ayağa derken) bence bu sözü sahadaki futbolcuların kendilerine söylendiğini zannetmeleri isterdim ve ayağa kalkıp İnegölspor'a layik bir skor elde etmelerini beklerdim.

Yine de beklemekteyiz . Ama benim de acizane İnegölspor Teknik heyetine - Sporcusuna ve yönetime kişisel yazacaklarım var bunu lütfen kulak ardı etmesinler.

        Taze kan dedik, belki olur dedik yine olmuyor.

        Bu oyuncu kadrosuyla bir arpa boyu yol alamayız.

        Bu takım sahada niye takım oyunu oynamaz.

        TFF Liglerinin en yaşlı takımı

        Bu takımın ruhu yok.

        Böyle bir takımı, bir araya getirmekte kolay değil.

        Bu futbolcu grubu İnegölspor'u şanlı tarihine yakışmıyor.

        Yazık bu kadar emeğe

        İnegölspor taraftarı İnegölspor'a her şeyini veriyor

        Ama İnegölspor seyircisine hiçbir şey vermiyor. 

        Kani Başkan ve yönetimi bu işi beceremedi.

        Gelecek yönetimin önünü açmak adına

        Bizden bu kadar deyip, istifa ederek çekilmesi gerekir.  

                                                                                                                      SAYGILARIMLA