www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


KÜRESEL IRKÇI EMPERYALİZM-SİYONİZM

.


Siyonistler bir taraftan Kudüs ve Filistin topraklarında zulümlerine devam ederken, diğer taraftan YAHUDİ Hakimiyeti altında yeni bir dünya düzeni kurmak için de büyük projeler yürütüyor.

Siyonizmi sadece İsrail’den ibaret görmek büyük bir gaflettir.Elbette Kudüs ve Filistin’e sahip çıkacağız Ancak Siyonizmin dünya düzeni ile ilgili yaptıklarını ve yapmak istediklerini de görmemiz ve bunlara da karşı çıkmamız ve insanları bilgilendirmemiz gerekir.

Paris AnlaşmasıBirleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) , Koronavirüs ve ilan edilen Pandemi, aşı çalışmaları ve bunun gibi birçok uluslar arası çalışmalar, anlaşmalar siyonizmin kontrolündedir. Birleşmiş Milletler BM, NATO, IMF, Dünya Bankası,Dünya Sağlık Örgütü DSÖ & WHO, Yine CFR Dış İlişkiler Konseyi gibi uluslar arası düşünce kuruluşları ile de, geleceği şekillendirme adına faaliyetler yürütmektedirler.Dünya nüfusunu azaltma çalışmaları Siyonizmin yürüttüğü en önemli projelerdendir.Sadece Yahudi ırkının insan olarak yaratıldığına, diğer insan ve hayvanların Yahudilere hizmet etmesi için yaratıldığına inanan Siyonizm, Yahudilere hizmet etmesi için yaratılan insan ve hayvanların kontrolsüz şekilde çoğaldığını ve dünyanın geleceğini tehdit ettiğine inanmaktadır.Cennet ve Cehennemin bu dünyada olacağına inanan Siyonistler, dünyanın geleceğini tehdit ettiğine inandıkları insan ve hayvan nüfusun artışını durdurmak ve nüfusu azaltmak hatta bir milyara indirmek için çok çeşitli çalışmalar yürütüyor.                

Senaryosu nüfus artışının büyük bir tehlike olduğu ve gelecekte dünyayı bekleyen felaketler içerikli onlarca film piyasaya sürülmüştür.Bunlar tesadüf değildir.Siyonizmin projesidir.

The Thinning, filminin konusu yaşanmış birçok felaket sonrası gelecekteki dünyada doğal kaynaklar iyiden iyiye azalmıştır. Bu nedenle dünya nüfusu özel bir test yardımıyla belli bir seviyede tutulmaktadır. Okul çağındaki gençlere bir çeşit yetenek testi uygulanmakta ve testte başarısız olanlar ortadan kaldırılmaktadır.

Yine 2016 yılında vizyona giren ‘Cehennem’(İnferno) filminin senaryosu da nüfus artışı konusunda.

Romanlarla, filmlerle,düşünce kuruluşları ile ve Dünyaca tanınmış işadamları, film aktörleri ile, milyonları etkileyebilen şarkıcılarla tüm insanlığı ikna etmeye çalışıyorlar.

Dünyanın en etkili çevrecisi olarak kabul edilen ve Greenpeace’in kurucusu olan Paul Watson, dünya nüfusunun 1 milyarın altına indirilmesi gerektiğini daha 2017 yılında söylüyor. Dünyadaki nüfusun olması gerektiğinden çok fazla olduğunu, "insanların adeta dünyayı kemiren birer virüse dönüştüklerini" belirten Watson, nüfusun acil olarak 1 milyarın altına indirilerek dünyanın "yeniden eski vahşi günlerine" kavuşturulması gerektiğini vurguladı. Watson, bu düşüncelerini, kurucusu olduğu "Sea Shepherd" Doğayı Koruma Vakfı’nın internet sitesindeki köşesinde yazıyor.

Dünyaca ünlü milyarder iş adamı Bill Gates!TED2010 adlı etkinlikte ‘Sıfıra doğru yenilik yapmak’ adlı konuşmasında: “İlk sırada nüfus var. Bugün dünyada 6,8 milyar insan var. Bu yaklaşık dokuz milyara doğru tırmanıyor. Şimdi, yeni aşılar, sağlık hizmetleri, üreme sağlığı hizmetleri üzerinde gerçekten harika bir iş çıkarırsak, bunu belki de yüzde 10 veya 15 oranında azaltabiliriz.” 

Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.Yüzlerce roman, onlarca film, binlerce makale, binlerce TV programı ile insanlık Siyonizmin istediği Yeni Dünya Düzenine ikna edilmeye çalışılıyor.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'ne (FAO) göre, hayvancılık sektörü ve insan faaliyetlerinden kaynaklanan ve küresel iklim değişikliğine neden olan sera gazı salımının yüzde 14,5'inden sorumlu. “Sığır eti ve sığır sütü üretimi” ise hayvancılık sektörünün toplam sera gazı salımının yüzde 65'ini kapsıyor.

İnsanların birçoğu bunlara halen komplo teorisi olarak bakıyor.İnsanları bilgilendirmesi gereken STK ve Siyasi Partiler maalesef gereğini yapmıyor.İsrail’in yaptığı zulümler birkaç gün tel’in ediliyor, kınanıyor ve unutuluyor. Ancak Küresel çetenin yaptıklarına herkes teslim oluyor.Koronavirüs ve pandemi böyle oldu.Çok az sayıda siyasi parti lideri bunun Siyonizm’in bir projesi olduğunu dile getirdi.Şimdi Paris İklim Anlaşması ile yine yapılmak istenen, dünyadaki insan ve hayvan sayısını azaltmak.Yapay et üretimine başladılar.Üç boyutlu yazıcı ile yapay et ürettiler.Dünyada ekonomik gücü ele geçirdiler.FED bunların ve USD’yi bunlar basıyor.             Gıda ve ilaç piyasası da Siyonistlerin elinde.Resmin bütün parçalarını bir araya getirdiğinizde,  Siyonizmin dünya Hakimiyetine ramak kaldı.Önümüzde ki günler salgın hastalıklar, aşı ve ilaç üzerinden ve hatta hazır gıdalar üzerinden nüfusu azaltma projeleri hayata geçirilecek.Hayvanlara bulaşıcı hastalıklar musallat edilecek

Bu hayvanların etlerini yemeleri halinde insanlara da geçecek.Kuş gribi, deli dana hastalıkları ile nasıl milyonlarca hayvanı telef ettirdilerse, bunun gibi büyük hayvan katliamları yaşanacak.