www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


MİLLETİN DEVLLETEN BEKLEDİĞİ


Cumartesi günü tüm ulusumuzu yasa boğan bir terör saldırısı daha yaşandı. Şuan itibariyle 44 şehidimiz, 150 dolayında yaralımız var. Allah şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifalar ihsan etsin.

Tabi siyasilerimiz her yaşanan terör saldırısı sonrası televizyon ekranlarına çıkıp, çok sert açıklamalarda bulunuyorlar. Açıklamaların sertliği, terör saldırısının büyüklüğüne göre değişiyor. Ne kadar çok şehit, o kadar sert açıklama?

Ancak yapılan sert açıklamalar bir sonraki terör saldırısının yaşanmasına engel olmaya yetmiyor. Yani ?bıçak kemiğe dayandı, terör amacına ulaşamayacak, Türkiye güçlü bir devlettir intikamımız ağır olacak, Biz bu hainlerin ardındaki unsurları biliyoruz?  türünden yapılan günün anlam ve önemine yakışır sözler, milletimizi tatmin etmediğini gibi, terörü bitirmeye ve teröristi caydırmaya da kafi gelmemektedir.

Millet olarak beklentimiz, suçluların artık yakalandığında sorgulanıp idam edilmesidir. Terör örgütü adına eline silah almış, (molotof yada taş fark etmez) her kim olursa olsun, terörist muamelesi görmelidir.

Terörle mücadele muhalefetin ya da batılıların kınamasından çekinmeden teröristin Irkına, yaşına, cinsiyetine ve arkasındaki ağababalarına bakılmaksızın icabına bakılmalıdır.

Artık kimse ekmeğini yediği bu vatana ihanet etmeyi bırakın, ihaneti aklının ucundan bile geçirmemelidir.

Öncelikle terör örgütü adına eline silah alıp kurşun sıkan her kim olursa olsun, sonu ölüm olmalıdır. Yine polise, askere, devletin yada sivillerin araçlarına kamu binalarına yada vatandaşın malına molotof ya da taş atarak zarar verenler,  sosyal medyada, gazetelerde ve televizyonlarda, kürsü ve miting alanlarında terör örgütünün propagandasını yapanlar tespit edilmeli, memursa devletle ilişiği kesilmeli, işadamıysa fabrikasına, esnafsa tezgahına,  köylü ise toprağına ve hayvanına, emekli ise maaşına el konmalı ve vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmelidir.

Hülasa bu ülkenin taşında ve toprağında gözü olanlar, bundan sonra gözlerini mezarda toprağın altında açmalıdır.

Vatansever milletimizin devletten beklediği başka bir şey yoktur.