www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


MÜSLÜMAN AKP´NİN ESERLERİ SERİSİ-1


 

Taksim´de yapılan LGBTİ (lezbiyen, gay, biseksüel, transgender, interseks) yürüyüşü nedeniyle bu yazıyı yazmak zorunda kaldığım için öncelikle özür diliyorum.

Bu sapıkların sokaklara çıkarak aleni olarak yaptıkları gövde gösterisi, yöneticileri ve bu ülkede yaşayan tüm Müslümanları ve özellikle Tarikat ve İslami grupları artık ciddi olarak harekete geçirmelidir. Müslüman Türkiye nasıl bu hale geldi. Asıl üzerinde durulması gereken konu budur.13 yıldır İslâmî ve gayri İslâmî grupların ortaklaşa destekledikleri AKP iktidarının Türkiye´yi getirdiği yer işte burasıdır.                                                                                                                                        

Avrupa Birliği´ne Türkiye´nin girebilmesi için bir bakanlık kuran AKP, medeni hukuku değiştirerek Eşcinsellere dernek kurma hakkı tanımıştır.Çünkü Avrupa Birliği´nde eşcinsellik serbesttir.Eşcinsel evlilikler de serbesttir.Bu nedenle AB´ye girmek isteyen Türkiye´de serbest olması mecburidir.Bunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim.

Millete sormadan, referandum yapmadan Anayasanın 90. Maddesine yapılan;                                                                      ?Uluslar arası sözleşmeler ve mahkeme kararları, bizim Anayasamızın da mahkeme kararlarımızın da üzerindedir.? Eklemesi ile zaten teslim bayrağı çekildi.

Artık Türkiye´de AB´nin istemediği hiçbir kanun çıkarılamaz veya AB´nin istediği kanunlar mutlaka çıkarılmak zorundadır.Bu nedenle yıllarca TC mahkemelerinde mahkum olan PKK´lılar Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri´nden tazminat hakkı elde etmişler ve bütçeden PKK´lılara tazminat ödenmek zorunda kalınmıştır.Bu her alanda böyle devam edecektir.Bu nedenle bu ülkede eşcinsellere her türlü yasal kolaylıklar gösterilmeye devam edecektir.Zaten dindar ve muhafazakar AKP´nin de, AB´ne girmek isteyen meclisteki diğer partilerin de böyle bir derdi yoktur.

Ben İslami gruplara hayret ediyorum. Hangi mantıkla AKP´yi destekliyorlar.AKP´nin Avrupa´daki liberal partilerden hiçbir farkı yoktur.AKP´nin eşcinsellik karnesine bir bakın.

-TBMM Genel Kurulu´nda eşcinsellerle ilgili önemli bir karar alındı. Arnavutluk´un başkenti Tiran´da 21 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan LGBTİ seminerine Meclis destek verecek. ?Temel Haklar, Ayrımcılık Yasağı ve LGBTI (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel, interseksüel) Dâhil Olmak Üzere Hassas Grupların Korunması? adlı seminere milletvekili düzeyinde katılımın olması için TBMM Genel Kurulu´nda oylama yapıldı. Söz konusu seminere katılım milletvekillerinin oylarıyla kabul edilirken, ahlaksızlığa da Meclis´ten vize çıkmış oldu.Bu toplantıya AKP ve CHP´li milletvekilleri katılarak destek verdi.

-AK Parti LGBT Bireyleri" adıyla kurulan grup Erdoğan´ın Maltepe´de yaptığı mitinge katıldı. Grup adına miting alanı ve kürsü önünde ´gökkuşağı´ bayrağı açıldı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın 03.08.2014 tarihinde Maltepe´de düzenlediği mitingde ilk kez LGBT partililer bayrak açarak yer aldı.

AKLGBTİ adlı Twitter hesabından miting fotoğraflarını paylaşan grup, "EŞCİNSELLER TAYYİP ERDOĞAN´IN YANINDA. MİTİNGLERDEYİZ, ALIŞIN HER YERDEYİZ " notunu düştü. Bir kullanıcı attığı twitte "Ön saflarda gökkuşağı bayrağını dalgalandırdım. Muhtemelen Başbakanımız da görmüştür" yazdı. Başbakan hiçbir tepki vermedi.

-Medeni Hukuk değiştirilerek eşcinsellere dernek kurma hakkı verilmiş, İstanbul ve Bursa başta olmak üzere illerimizde eşcinsel dernekler kurulmuştur. Üniversitelerimizin çoğunda eşcinsel dernekler kurulmuştur. Daha çok yazacak şey var. Anlayana sivrisinek saz. Anlamayana davul zurna az.-UYAN MÜSLÜMAN! Avamı Kandırma Partisi senin desteğinle dimdik ayakta.