www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


NE ALAKAYSA ARTIK!


 

Gazetemiz, İnegöl Belediyesi´nin haberlerine davet edilmediği için belediye´nin o çok ciddi hizmetlerini! bir sonraki gün diğer gazetelerden okuyup öğrenebiliyoruz.

Gerçi son bir buçuk yıldır İnegöl Belediyesi´nin hizmet namına yaptığı bir icraatı yok denecek kadar az. Başkan Aktaş´ın son 1 buçuk yılı, birkaç mahalleye otopark, birkaç sokağa asfalt ile açılış, sünnet ve evlenme cemiyetlerine katılım ile geçti desek abartmış olmayız.

Ha unutuyordum, bir de geçtiğimiz günlerde rahmetli belediye başkanlarımızdan Hikmet Şahin´in isminin verildiği kavşağa tabela asma törenini icra etti, İnegöl Belediyesi.

Rahmetli Hikmet Şahin´in yeğeni Milletvekili Hüseyin Şahin´in girişimleri ile yaptırılan kavşağa tabelasını asma onuru ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a nasip oldu.

Aktaş,belediye başkanı olmasında büyük pay sahibi olan rahmetli belediye başkanı Hikmet Şahin´e vefasını, isminin verildiği tabelayı başarılı bir şekilde kavşağa asarak göstermiş oldu.

Aktaş´ın belediye başkanlığında son bir buçuk yıllık performansını açıkçası hiç beğenmiyorum ve ne alakaysa bana Türkiye´nin unutulmaz golcüsü Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak´ın son dönemlerini hatırlatıyor.

Tanju Çolak´ı hatırlayın Samsunspor´da gol kralı olup Galatasaray´a transfer olduktan sonra unutulmaz başarılara imza atmıştı.

Tanju demek gol demekti. Ceza sahasında hangi pozisyonda olursa olsun, topu kaleye göndermeyi başarıyordu. Frikik, röveşata ve vole ile artistik gollere imza atan Kral Tanju, boyu kısa olmasına rağmen, hava topu hâkimiyeti de oldukça yüksekti.

Ancak para,şöhret ve İstanbul´un o büyülü havası, Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak´ı bir süre sonra yoldan çıkardı.

Performansı her geçen gün düşen Kral Tanju, son dönemlerindebırakın artistik goller atmayı,boş kaleye bile gol atamaz hale gelmişti.

Ama ne olursa olsun Tanju´nun Türk futbolundaki yeri bir başkadır. Onun futbol adına yaptıkları, golleri asla ve asla unutulmaz.

Tanju´nun adı, son dönemlerinde boş kaleye attığı gollerle beleşçiye çıksada, biz kendisini hep Avrupa Gol kralı olarak hatırlayacağız.

Hani yukarıda dediğim gibi ne alakaysa, Başkan Aktaş´ın son 1 buçuk yıllık performansı bana Kral Tanju´nun futboldaki son dönem performansını hatırlattı.

Kusura bakmayın bugün Kral´dan çok kralcı kesildim.