www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


ÖZÜR VE KINAMA BEKLİYORUM

ÖZÜR VE KINAMA BEKLİYORUM


REHBER-DER, İHMED, AHİD, İLİMYAYMA, İNEGÖL KÜLTÜR VAKFI, YILDIZ GENÇLİK, İSHAKPAŞA VE SAGED.

 

Yukarıdaki ismi yazılan STK’lar, benim çok önemsediğim gerçekten insanlığa çok hayırlı hizmetler yaptığına inandığım kuruluşlar.

 

Bu STK’ların toplum nezdindede büyük itibarları var. Toplumun büyük kesimi, bu STK’ların yapmış olduğu hizmetlere sahip çıkıyor ve onların verdiği mesajların doğru olduğunu kabul ederek, o istikamette yol alıyor.

 

Adını zikrettiğim bu STK’lar ve bunlara ilave birkaç STK, hatırlanacak olursa 30 Mart seçimlerinden hemen bir gün önce, yani 29 Mart günü bir deklarasyon yayınladılar.

 

“MİLLİ İRADEYE VE BİRLİĞE DAVET” adını taşıyan bu deklarasyonda AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı maddi ve manevi hizmetlere dikkat çekerek, istikrarın sürmesi adına iktidar adayı Alinur Aktaş’ın desteklenmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

Adını zikrettiğim bu STK’ların içerisinde yöneticilik yapan bazı muhteremlerin, AK Parti’de de görev yapan şahsiyetler olmasından yola çıkarak, seçim öncesi yerel gazetelerde yayınlanan bu deklarasyonu çok doğal bulduğumu belirterek, şimdi dün akşam Ramazan adı verilen Sokakta yaşanan rezilliğe dikkat çekmek istiyorum.

 

Her akşam farklı etkinliklerin düzenlendiği o sokakta, dün gece adeta oryantal şov vardı. Hoş o sokağa gidip, herhangi bir etkinliği takip etmişliğim yok, ama söz konusu rezil görüntünün videosunu izlediğimde, gerçektende bu sahneye vesile olanlara yuh çekmemek elde değil. Mide bulandıran bu sahnenin yaşanmasına sebep olan kurum ise maalesef İnegöl Belediyesi.

 <

Her şeyi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a mal etmek istemiyorum. Ama Başkan Aktaş, o rezil sahneyi İnegöllülere yaşatan kurumun başındaki şahsiyet olduğundan, çıkıp ilçe halkından özür dilemeli.

 

Gelelim MİLLİ İRADEYE VE BİRLİĞE DAVET deklarasyonuna imza atan STK’ların çok değerli abilerine.

 

Ey siz; REHBER-DER, İHMED, AHİD, İLİMYAYMA, İNEGÖL KÜLTÜR VAKFI, YILDIZ GENÇLİK, İSHAKPAŞA VE SAGED derneğinin çok değerli muhterem abileri; Evet yaptığınız hizmetlerle insanlığın kurtuluşuna vesile oluyor ve İnşaallah Allah’ın rızasını kazanıyorsunuz.

 

29 Mart 2014 günü yayınladığınız deklarasyonla da, ilçe halkına inandığınız doğrultuda bir mesaj verdiniz. İnsanlarda sizlerin hizmetlerinize bakarak, size itibar etti ve deklarasyonuza sahip çıkarak, büyük bir teveccühle işaret ettiğiniz adayı, yani Alinur Aktaş’ı yeniden belediye başkanı seçti.

 

İslami hassasiyetleri olduğuna inandığım söz konusu STK’ların çok değerli abilerinden bu kez bir kınama mesajı bekliyorum. Hem de 29 Mart günü yayınladıkları deklarasyon gibi, tam sayfa ve altına derneklerinizin logolarını da koyarak. Ne dersiniz cesaretiniz var mı?