www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


PATLAYAN MÜJDELER!

.


17 yıldır İnegöl’e ve İnegöllülere medya sektöründe hizmet vermeyim. Bu süre içerisinde gerek siyasilerden, gerek STK başkanlarından ve gerekse de bürokrasi de görev yapan bir çok isimden çeşitli müjdeleri İnegöl halkı ile paylaştım. Bu müjdeleri verenlerin bir kısmı seçim öncesi ilçe halkına vaat olarak, bir kısmı ise seçim sonrası verilen müjdelerdi.Peki bu müjdelerin hangileri İnegöl’e kazandırıldı, hangileri lafta kaldı, bugünden itibaren gün aşırı sizlerle bu yerine gelmeyen vaatleri ve müjdeleri paylaşmaya çalışacağım.

Önceliği halen görevde olan siyasilere ve STK başkanlarının müjdelerine vereceğim. Zira verilen müjdeleri halen görevde oldukları için yerine getirme şansları var, ya da niçin yerine getirmedikleirne dair cevap verme hakları bulunuyor.

İŞTE O MÜJDELER…

MÜJDE 1-  Tarih Şubat 2019  İNEGÖL’E STADYUM MÜJDESİ

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegölsporluların yıllardır beklediği yeni stadyum projesine yeşil ışık yaktı ve konuyla ilgili çalışma dosyasının Spor Bakanlığı´na iletildiğini, konunun takipçisi olduklarını ve ilerleyen süreçte İnegöl´e yakışır modern bir stadyum projesini başlatacaklarını söyledi.

Evet spor kenti İnegölümüz yıllardır bu müjdeyi bekliyordu. Milletvekilimiz Gürel, 2019 yılının Şubat ayında yani tam 3 yıl önce  stadyum müjdesi vererek sporsever halkımızı ve özellikle de İnegölspor camiasını mutlu etti. Zira İnegölspor’a hizmet veren stadyum artık İnegöl’e yakışmamakta, gerek tribün, gerek soyunma odaları gereksede bulunduğu konum itibari ile çevresine zarar vermekte. Türkiye’nin futbolcu fabrikası olan, bir çok sportif başarıya imza atmış, bünyesinden milli sporcular çıkarmış ve halen çıkarmakta olan bordo beyazlı kulübüzün yeni bir stada acil ihtiyacı var. Tribün kapasitesi arttırılmış, soyunma odaları ile  misafir takım ve basın tribünü ile gece maçlarının da oynanabileceği modern bir stadyum İnegölün hakkı.

Şimdi vekilmiz Vildan Yılmaz Gürel hanıma İnegöllü sporseverler adına soruyorum. “2019 yılının Şubat ayında yani 3 yıl önce Bakan beye sunduğunuzu ce takip edeceğinizi iddia ettiğiniz dosya ne oldu. Dosya rafa mı kalktı, sümenaltımı edildi.  Yada böyle bir dosya hiç sunulmadı da siz sırf gündem olsun, millet mutlu olsun diye böyle bir balon müjde ile milletin gazını mı aldınız?”

Sayın Gürel, Türkiye’de hiçbir sportif başarısı olmayan, 300 tane bile taraftarı bulunmayan il ilçe takımlarına, hatta amatör kümede mücadele eden bazı il ve ilçe takımlarına isimlerinden büyük statlar yapılırken, nüfusu ve ticaret hacmi ile 30 ilden büyük, sportif anlamda ise ilçe külüpleri arasında ilk 10’a girecek İnegölsporumuzaa  stadyum niçin yapılmaz, yada yapılacağna dair sözler niçin verlilir, bunu kamuoyuna izah edermisiniz.

Ben şahsen Haber Yorum Gazetesi sahibi olarak, verdiğiniz stadyum sözünü müjdeli bir haber olarak kamuoyu ile payaştığım için tüm ilçe halkımızdan ve okurlarımızdan özür diliyorum.

Sayın Gürel, sizde verdiğiniz sözü şuana kadar yerine getirmediğiniz, yada tutamayacak iseniz ilçe halkına bir özür borçlusunuz.

Özür dilersiniz yada dilemezsiniz takdir sizin. Ama verilen sözün niçin yerine getirilmediğini izah etmez ve özür dilemezseniz o takdir de İlçe halkının ve sporseverlerindir.

 Yarın sözü verilen ama yapılmayan bir başka müjdeli haberde görüşmek üzere Allah’a emanet olsun….