www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


PLAY OFF´A YEŞİL IŞIK


İnegölspor Ankara deplasmanından 3 puanla döndü.

Geçtiğimiz hafta İnegöl´de grubunun lideri Menemen Belediyespor´u 2-1 yenen İnegölspor´un, deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçında, aynı başarıyı gösterip gösteremeyeceği merakla bekleniyordu. 

Fikstür gereği bu sezon çoğu maçlarını Cumartesi günü oynamakta olan takımımızın, kimi sporcularının sakat olması, kimilerinin sarı kart cezalısı olması nedeniyle çok eksik bir kadroyla oynadığı Etimesgut Belediyespor maçında attığı 3 golle 3 puan almasını bildi.

Etimesgut Belediye Atatürk stadında oynanan karşılaşmaya İnegölspor çok az ama, çok öz bir seyirci desteğiyle başladı. Murat hocanın ısrarla oynattığı ve çok iyi uygulattığı 4-3-3 sistemi, yine İnegölspor´a deplasmanda galibiyet getirdi.

İnegölspor´da Kalede Şener oynarken, savunma hattı Kaptan Kemal ve İsa´nın yokluğunda, Tandem´de Murat Şimşek ile Gökhan Kurumuş, savunmanın solunda Anıl, Sağ kanatta Enes Bayır, Orta alanda Emrah, Barış Sinan ve Ali Aka, hücum hattında Okan Deniz, Kaan Aygün ve Raif Demirden oluştu. Karşılaşma boyunca rakibinden üstün bir futbol ortaya koyan İnegölspor, ilk golünü de ilk yarının son dakikalarında buldu. 45. dakikada Okan Deniz´in sağ taraftan getirdiği topu iyi takip eden Raif Demir, İnegölspor´un devreyi 1-0 önde kapatmasına neden olan golü attı.

İkinci devrenin hemen başında, Raif Demir´in uzun pasını zor şartlarla Okan Deniz kale içine gönderdi, kale içinden dönen topu Kaan Aygün tamamlayarak 49. dakikada İnegölspor´u 2-0 öne geçirdi. 2. golden sonra Etimesgut Belediyespor´un gardı iyice düştü. Oyuna tamamen hakim olan İnegölspor, artık istediği oyunu oynamaya başladı. Dakikalar 55´i gösterirken Raif Demir yine sahneye çıktı, bütün gollerde büyük pay sahibi olan Okan Deniz´in  yine sağ taraftan getirip ortaladığı topu Raif Demir, yarı dömivole şekliyle vurarak kendisinin 2. İnegölspor´un 3. golü olarak Etimesgut Belediyespor filelerine gönderdi. Maçta bu skorla bitti. 0-3

Bu zorlu galibiyetten dolayı İnegölspor Yönetim Kurulunu, Teknik Heyetini, Sporcu kardeşlerimi canı gönülden kutlarım.

Murat Hoca´nın hafta içindeki söylemlerine hak vermemek elde değil. Murat Hoca ne dedi! Oynayacağımız bütün maçlar zorlu geçecek, hiçbir şekilde maç seçmiyoruz. Gitmek istediğimiz yolu çok önemli görüyoruz, yukarıya doğru giden yönümüzü aşağıya çevirmeden mücadele ediyoruz, kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Dedi ve dediğini´de yaptı. Bu nedenle Murat hocayı ve ekibini ayrı tebrik etmek istiyorum.

Gelelim Şehrin dinamiklerine; Burası Sanayi şehri İNEGÖL, İnegölspor halkıyla, esnafıyla, iş adamıyla, siyasetçisiyle vede vatandaşlarıyla bir bütün olmalı, bu dinamikler bütünleşirse İnanıyorum ki, playoff şansıda kendiliğinden gelir.

İnegöl´de kişilerin siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes bu markaya sahip çıkmak mecburiyetindedir. Çarşamba günü oynayacağımız Gebzespor müsabakasında İlçemiz protokolünü ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ı tribünlerde görmek dileğiyle. 

SAYGILARIMLA