www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


SAYIM! ÖCALAN


 

İktidar partisi AKP´nin ve Hükümetin ülkeyi yönetme kabiliyeti maalesef yoktur.Uyguladığı yanlış politikalar sonucu Türkiye parçalanma sürecine girmiştir.Çözüm süreci adı altında bölge halkını PKK ve HDP´ye mahkum edenler, bugün bütün ülkeye bu yanlışın bedelini ödetiyorlar.Yanlışı yapan AKP, bedel ödeyen Türkiye.

Diyarbakır´da berberlerin işleri artmış.Sakallı olanlar sakallarını kazıtıyorlar.Müslümanlar büyük baskı altında.Tesettürlü, çarşaflı kadınlar serbest dolaşamıyor.Bütün bunlar uygulanan yanlış politikaların sonucudur.İşte geçmişte Hükümet yetkililerinin ve danışmanların, Öcalan ve PKK ile ilgili sarfettikleri sözler:

Abdullah Öcalan´ın olayları okuma tecrübesi var...

Milliyet Gazetesi´nden Serpil Çevikcan´a konuşan Yalçın Akdoğan, (Öcalan´ı kastederek) "İmralı ile diyalog sağlıklı gidiyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Ben Öcalan´ın süreci diğerlerinden daha doğru okuduğunu düşünüyorum. Belki televizyon imkânı, birçok tartışma programı izlemesi rol oynamıştır. Suriye´de vesaire birçok ülkede farklı aşamalardan geçti. Onlarca yıldır bu işlerin içinde olduğu için farklı bir bakış açısı da vardır. Olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi vardır. Dikkat ederseniz onun verdiği mesajlar diğerlerinin verdiği mesajlara göre sürecin geleceğini daha çok düşünen bir hassasiyeti yansıtıyor."


Öcalan dünyanın geleceğini çok iyi okuyor. Yasin AKTAY

(Aynı zamanda Salavatı, Salli Ala Recep Tayyip ERDOĞAN olarak okutan zat.)

Öcalan´ın mesajları bizim de düşüncemiz... Beşir ATALAY

                                                                                   

Diyarbakır´da yapılan Çözüm Süreci Çalıştayı´nda konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yeni bir yol haritası üzerinde çalışıldığını açıkladı. Atalay, Abdullah Öcalan´ın İmralı´ya giden HDP heyetiyle verdiği mesajları da önemli ve olumlu bulduklarını belirterek ?Bunlar bizim de düşüncelerimiz? dedi ve şu mesajları verdi:                                                                                                                         

 

DEVLETİ HESAPLAŞTIRDIK -?Biz aslında devleti, kurumları kendisiyle hesaplaştırdık. Geçmişiyle, geçmişte yaptıklarıyla yüzleştirdik. Yapılan yanlışlıklar, haksızlıklar, zulümler, yasaklar, korkular, tabular, endişeler, faili meçhuller, bütün olumsuzlukları tekrar gözler önüne serdik. Büyük sorunlar daima zor çözülür, inişler çıkışlar gösterir.

 

Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık. Bülent ARINÇ.                                                                                                                    Öcalan´ın çok geniş bir prestij alanı var. Nadir insanlardan birisi... Başbakan Danışmanı Etyen MAHÇUPYAN

Asker ve polislerimizin canına kastedenleri düşman olarak görmüyoruz. Hukukun üstünlüğü bunu gerektirir. Geri adım yok. R.Tayyip ERDOĞAN

Dağa çıkışlar nitelikli hal aldı... Bülent ARINÇ

Anayasa´nın 3.maddesi kaldırılabilir. Bülent ARINÇ                                                                                              Anayasa Madde-3-?Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.?

Öcalan, Türkiye´nin önünü açıyor. Yiğit BULUT

Seçmenlerimize sormak istiyorum. Türkiye´yi bataklığa sokan bu AKP´ye destek vermeye devam edecek misiniz?