www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


SİYONİZM


 

       Paris saldırıları nedeniyle yazdığım geçen yazımda ?Siyonizm? i tanımadan dünyada gelişen olayları anlamanın mümkün olmadığını ifade etmiştim.Bu nedenle Siyonizm üzerinde durmaya çalışacağım.

 

Terminolojide ?Siyonizm? kelimesi, Siyon (İbranice: Tzi-yon) kelimesinden türetilmiştir. İsim esas olarak, Kudüs yakınlarında bulunan Siyon Dağı ile bu dağ üzerindeki Siyon Kalesi´ni belirtmek için kullanılmaktaydı. Sonraları, Kral Davud döneminde, ?Siyon? tüm Kudüs şehrine ve İsrail Diyarı´na atıfta bulunan bir kapsayıcı mekan haline geldi. Muharref Tevrat´taki birçok ayette, İsrailoğullarındanSiyon halkı, Siyon´un oğulları ya da kızları olarak bahsedilir.

 

Siyonizm; Yahudi ırkını üstün gören ve diğer insanları insan yerine koymayan, Sadece Yahudi ırkının insan olarak yaratıldığına, diğer insanların ise maymun olarak yaratıldığına, daha sonra evrim geçirerek insan olduğuna inanan ırkçı bir harekettir.

Bu nedenle bütün insanlar bizim kölemiz olacak, dünyayı biz yöneteceğiz diye inanıyor ve bu inançlarının gerçekleşmesi için yaklaşık 5800 yıldır çalışıyorlar.

 

Nil nehrinden Fırat nehrine kadar olan toprakların ?Arz-ı Mev´ud? Vaadedilmiş toprakların kendilerine Allah tarafından vaat edildiğine, bu topraklarda BÜYÜK İSRAİLDEVLETİ kurmaları halinde Dünya hakimiyetine ulaşacaklarına inanırlar.

 

Siyonizm; Arz-ı Mevud´a ulaşmak için Nil´den Fırat´a bütün toprakların Yahudilerin eline geçmesi projesini de hedeflerken, idealine ulaşmak için her şeyi mübah görür ve gösterir. Öyle ki, Tevrat´ı değiştiren, Peygamberlerini katleden, Hz. Musa Tur Dağı´nda iken buzağıya tapmaya başlayan ve Hz. Yakup´u (haşa) Allah ile güreştiren ve galip getiren ırkçı zihniyet, Yahudilerin tanınması açısından önemli bir ipucudur. Yahudi din ve kültürüne ait olmayan ne varsa yok edilmesini hedefleyen Siyonizmin diğer bir hedefi, Mescid-i Aksa´nın yıkılması ve yerine Süleyman Mabedi´nin kurulması projesidir.

Siyonizm; temeli ?Kabbala? olarak isimlendirilen sihir kitabına dayanır.Kendi din adamları tarafından yazılan bu sihir kitabına uymayan ?Kutsal kitapTevrat´ı? değiştirmişler ve kendilerine gönderilen bütün peygamberleri öldürmüşlerdir.Sonunda peygamberler tarafından lanetlenmiş bir topluluk olmuşlardır.

 

?Senin ırkın o kadar üstün bir ırk ki; -Haşa- Allah´ı bile yendin? gibi sapık ifadeleri Tevrat´a taşımışlardır.

M.Ö.3760 yılından beri Arz-ı Mev´ud topraklarında Büyük İsrail için çalışmaktadırlar.

Arz-ı Mev´ud sınırları güneyde Medine-i Münevvere´yi içine alır.Kuzeyde ise Fırat nehri ve Diyarbakır, Hatay, Kıbrıs bu sınırlar içine girmektedir.

 

SİYONİZM´İN İMANI 4 MADDEDE ÖZETLENEBİLİR.

1-Yahudi ırkı üstün ırktır.İnsan olarak sadece Yahudiler yaratıldı.Yahudi ırkı HAŞA Allah´ın oğlu olarak yaratıldı diğer insanlar ise maymun olarak yaratıldı.Gökyüzü de, yeryüzü de ALLAH´ın.Biz de Allah´ın oğulları olduğumuza göre Yeryüzü de gökyüzü de bizim olması gerekir. Bu nedenle bütün insanlar bizim kölemiz olacak.Evrim geçirerek insan oldular.Kontrölümüz dışında çoğaldılar.Yeryüzünü ele geçirdiler.Şimdi bu kadar çok insanın olmasına gerek yok. Bunların nüfusunu azaltmak için ne gerekiyorsa yapılacak.Yeryüzünün de gökyüzünün de Hakimiyeti tekrar bizim olacak.

 

2-Arz-ı Mev´ud vaat edilmiş topraklar (Medine-i Münevvere´den Diyarbakır-Hatay-Kıbrıs´a kadar olan topraklar bizim olacak ve burada Büyük İsrail kurulacak,bütün Yahudiler bu sınırlar içine toplanacak.BOP Büyük Ortadoğu Projesi işte bu amacı gerçekleştirmek için ortaya konmuş bir projedir.Fas´tan Endonezya´ya 22 ülkenin sınırları değişecek, yönetimleri bizim kontrolümüz altına alınacak.İsrail´in ve çevresinin güvenliği sağlanacak.

 

3-Mescid-i Aksa yıkılacak, yerine Süleyman Mabedi yapılacak.

 

4-Davut A.S. soyundan MESİH gelecek.Büyük Yahudi Krallığı´nın başına geçecek, bütün insanlar ve hayvanlar bizim kölemiz olacak.

?Bütün bunlar bir nazariye değil, mutlaka gerçekleşecek olaylardır.Bunların gerçekleşmesi için her yolmübahtır.? Diye inanır ve gerçekleşmesi için çalışırlar.

 

MuharrefDeğiştirilmişTevrat´ta yeralan sapık ifadelerden bazıları :

 

?Siz Allah´ın Rabb´in oğullarısınız.Çünkü sen Allah´ın Rabbe mukaddes bir kavmisin ve Rab üzerinde olan bütün kavimlerden üstün olarak kendine has bir kavim olmak üzere seni seçti.? Tesniye Bölümü 14/2

?Ve Allah´ın Rabb´in sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin.Gözün onlara acımayacak.?Tesniye Bölümü 7/16

?Ben dedim:Siz ilahlarsınız ve hepiniz yüce olanın oğullarısınız.Kalk ey Allah!Yeryüzüne hükmet.Zira milletlerin hepsine sen varis olacaksın.?Mezmurlar Bölümü-82/6-8

?Ve onlardan nefret ettim.Fakat size dedim:Siz onların topraklarını miras olarak alacaksınız ve ben size onu mülk olarak vereceğim.Ben sizi milletlerden ayırd eden Allah´ınız Rabb´im? Levililer Bölümü-20/25

?Eğer kendi yüreğinde ?Bu milletler benden çokturlar, nasıl onların mülkünü alabilirim? dersen onlardan korkmayacaksın.Allah´ın Rab o milletleri önünden azar azar kovacak. Onları çabukça bitiremezsin, yoksa senin üzerine kır hayvanları çoğalır.?Tesniye-7/171

?Ve dedi: -Artık sana Yakub değil,İsrail denilecek.Çünkü Allah´la uğraşıp O´nu yendin.Tekvin Bölümü-32/28

? O günde Rab Abramla ahdedip dedi: Mısır ırmağından büyük ırmağa Fırat ırmağına kadar bu diyarı senin zürriyetine verdim.Tekvin Bölümü-16/18

          Din diye inandıkları bu sapıklıkları gerçekleştirmek için yüzyıllardır, diğer milletlerin içinden seçtikleri kişilere makam, mevkii, para ve şöhret sağlayarak hedeflerine adım adım ilerlemektedirler.Kullanacakları insanların dini,inancı veya yaşantısı onları ilgilendirmiyor.Sadece kurdukları Yeni Dünya Düzenine bağlı kalmalarını istemektedirler.                                     Amaçlarını gerçekleştirmek için dünyadaPARA-MEDYA-SİLAH gücünü ele geçirmişlerdir

 

           5760 yıldır nasıl bir süreçten geçtiler ve şu anda hangi noktadalar? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz?Siyonizm insanları nasıl kullanır?5760 yıldır geliştirdikleri metotlarla

Dünyanın yönetimini nasıl ele geçirdiler? İnşaallah bunları gelecek yazımda yazmaya çalışacağım.

 

          Allah C.C. a emanet olun.