www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


SON DAKİKA GOLÜ


      İnegölspor´un ilk devrenin son maçındaki rakibi, Ziraat Türkiye kupasında son 16´tıya kalan ve hafta içinde Galatasaray´ı Türkiye Ziraat kupası maçında 2-1 mağlup eden Sivas Belediyespor´du. 

       İlk devre maçlarının çoğunu Cumartesi oynayan temsilcimiz İnegölspor ilçe stadındaki karşılaşmaya 4-2-4 düzeninde çıktı. Yazdan kalma bir günde oynanan karşılaşmada İnegölspor - Sivas Belediyespor´a göre çok daha iyi futbol oynadı, rakibi Sivas Belediyespor hafta içinde Galatasaray ile oynadığı kupa maçında çok efor sarf etmiş ki İnegölspor ile mücadele edecek gücü yoktu.

 Tabii bunda temsilcimizin çok üst seviyede bir mücadele sergilemesi de önemli rol oynadı. Sivas Belediyespor´un maç boyunca bir direkten dönen topu, birde hiç pozisyon yokken bulduğu golden başka pozisyonu yok denecek kadar azdı.

  İnegölspor´un ise her atağı gollük pozisyon durumunda idi. Fakat bir türlü golü yemeden golünü atamadı, halbuki gol yemeden golü bulsa Sivas Belediyespor´u en az 3´lük yapıp göndereceklerdi. İnegölspor hiç bir maçta bu kadar gol pozisyonuna girmemiştir, böyle maçlarda girdiğin pozisyonları değerlendiremezsen, maçın skoruna rıza göstermek ve hatta sonuca sevinecek duruma düşersin.

       Kalede Şener Özcan çok rahat bir maç oynadı, ilk defa kendi 18´ine bu kadar çok hakim bir oyun çıkardı, önündeki defans elinden geleni yaptı, orta sahada Emrah Dağ oyuna ciddi anlamda ağırlığını koydu, bence ilk yarının en iyi oyununu oynadı.

 Forvete gelince , adeta gol kaçırma yarışı yaptılar. Çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen topu bir türlü filelerle buluşturamadılar. Hiç beklemediği bir pozisyon hatasıyla golü yiyen temsilcimiz, hiç beklemediği bir pozisyonda da  kaptan Kemal Hastürk´ün son dakikada attığı gol ile beraberliği yakalayan taraf oldu. 

 1-1 Zor gibi görülen maçtan 1 puan çıkartarak devreyi 29 puanla 7. sırada tamamlayan İnegölspor´un ikinci yarıdaki oynayacağı maçlarında buluşmak üzere hoşçakalın.

                                                                                                                                      Saygılarımla