www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


Tribünde kımıldamalar başladı!

.


       İnegölspor sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra, ilk maçında Bayburtspor'u 3-0 yenerek, bir nebzede olsa bu sezon için umut verdi. Ama 2. ve 3. maçında tamamen hayali sukuta uğrattı. ilk maçlardır diye, hemen panik yapmayalım  desekte; Erzincanspor ve Düzcespor maçlarında oynanan futbol umutlarımızı bir nebzede olsa da kırdı.

        İnegölspor futbol anlamında, takım olma yolunda son oynadığı 2 maçta istenileni veremedi, ilk hafta dışarıda ve içeride oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar açısından hem futbol olarak, hem de sonuç itibariyle sevenlerini üzdü.

        İnegölspor takım oyunundan çıkıp, bireysel oyunu tercih etmesi, maalesef kötü sonuçların alınmasına vesile oluyor. Çarşamba günü ilçede stadında oynadığımız; Bitexen Düzcespor maçında rakibine bir türlü üstünlük sağlayamayan İnegölspor 90. dk. Düzcespor'un baskısı altında maçı tamamladı. Saha şartları ve bütün olumlu tarafları İnegölspor'un yanında olmasına rağmen, Düzcespor istediği gibi oyunu yönlendirdi. Bireysel futbol egosundan bir türlü kurtulamayan İnegölspor'lu bazı futbolcular maçın skorunu hazırladı.

       Bu maçta; İnegölspor hem futbol hem de kenar yönetimi olarak sınıfta kaldı!

        Şaban hoca maç boyunca, Umut Sönmez'e - Orhan Aktaş'a ve Medeni Bingöl'ün başarısız futboluna seyirci kaldı. Oyuna müdahale etse idi, bence maçın skoru başka olurdu. Hocam anlıyorum; sen hücum futbolu oynatıyorsun, ama kaç kere kenarlardan veya orta sahadan ileriye dönük pas yaptılar. Bu söylediklerimi ısrarla yapmalarına rağmen, sen kenardan müdahale etmedin, o nedenle de! Rakip takımın kalecisi kendi 18'ine o kadar hâkimdik Düzcespor'un maçı 12 kişiyle oynamasını sağladı. Maç sonunda İnegölspor seyircisi; Hem Şaban hocaya, hem de kendi futbolcusuna tepki gösterdi.

        Bazen öyle şeyler oluyorki; Sezon sonunun, nasıl geçireceğimizi gösteriyor. Bende diyorum ki; bu teknik heyetin, sezon sonunu tamamlayabilmesi için, üst üste birkaç maç kazanmaları gerekiyor. Yoksa aksi takdirde tepkiler kendini göstermeye başladı.

        İNEGÖLSPOR TEKNİK HEYETİNDEKİ SAHİP OLUNAN AKIL İLE, BU NASIL BAŞARILI OLACAK BİLEMİYORUM.

        Anlayın işte; İnegölspor takımı her geçen maç üst üste Koyacağına, gerisi geriye gidiyor.

Önümüzdeki pazar günü 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet  alıp, 9 puanla puan cetvelini 3. Sırasında bulunan Menemen spor futbol kulübünün sahasında oynayacağımız maçta, İnegölspor'a başarılar dilerim.     

SAYGILARIMLA