www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


VİRÜS HARBİ

VİRÜS HARBİ


Dünya Corona Virüsü Covıd-19 ile mücadele ediyor. Bugüne kadar toplam vaka sayısı 1 milyon 212 bin, ölüm sayısı 65.000 rakamını aşmış durumda. Toplam ölümlerin yüz binleri bulacağı tahmin ediliyor.

Almanya’da 2012 yılında Hükümete sunulan raporda; bugün corona virüsü nedeniyle yaşadıklarımızın anlatılması, yine Çin’in çok kısa sürede bu salgını atlatması, Bill Gates’in 5 yıl önce böyle bir salgından bahsetmesi, bu virüsün biyolojik bir savaş amacıyla laboratuarda üretildiğini ve büyük biyolojik savaşın ortasında olduğumuzu gösteriyor. Peki kim, neden yapıyor?

 ABD’nin son 20 yılda kaybettiği prestij ve güç kaybı, ABD’yi kullanan Uluslar üstü güç odaklarını yeni arayışlara sevk etti. Dünyayı yöneten ve Devletlerden daha güçlü, devletlere borç verip, çıkarlarına hizmet ettiren uluslar üstü sermaye gücü, kendine yeni aktörler bulmak zorunda kaldı. Afganistan-Ortadoğu-Akdeniz her tarafta ABD kaybetti.Bu nedenle uluslar üstü güç odakları, Çin’i yeni maşa yapmak veya ABD’yi tekrar eski gücüne kavuşturup kullanmak konusunda fikir ayrılığına düştü.Bir gurup Çin’i dünyanın yeni lideri yapmak istiyor.Diğer bir gurup ABD’yi güçlendirip yine ABD ile yola devam etmek istiyor.

 İşte bu fikir ayrılığının sonucu büyük bir savaş yaşanıyor. SARS-MERS virüsleri ile elde ettiği birikimi kullanan bu Siyonist çete, Çin ile işbirliği yaparak COVİD-19 ile 10 milyon insanı öldürmeyi hedefledi.

Siyonist çete’nin üyelerinden "Henry Kissinger henüz 1970 yılında “petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” sözü ile bu alandaki uzun vadeli planı açık bir şekilde ortaya koymuştu.

1911 yılından beri genetik üzerine çalışmalar yürüten Siyonist çete, tek dünya devleti kurmak ve dünyanın toplam nüfusunu 1 milyara indirmek için gıdalar ve ilaçlar üzerinde ciddi çalışmalar yürütmektedir.

 Bu Uluslar üstü Siyonist çetenin başını Rockefeller ve Rothschild aile imparatorlukları çekmektedir. Bunlar; Konvansiyonel bir savaş ile dünya nüfusunu bir anda 1 milyara indiremeyecekleri için, bu işi mikrop ve virüs harbi yani biyolojik savaşla yapmak istiyorlar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Dünya ülkeleri bu Siyonist çeteye karşı işbirliğine girmelidir. Yoksa sadece Müslümanları ve belli bir ırkı değil, tüm insanlığı hedef seçmişlerdir. Halklar yöneticilerini zorlamalıdır.

 Tek başına hiçbir Ülke bunlarla baş edemez. Tüm dünya ülkeleri özellikle İslâm Ülkeleri gerçek İslâm Birliği’ni tesis etmelidir. Bunun için kurulmuş bulunan D-8’ler hemen harekete geçirilmelidir.Ortak savunma sanayi kurulmalıdır.Hem konvansiyonel savaşa karşı, savunma sanayi kurulmalı, hem de biyolojik savaşa karşı savunma mekanizmaları kurulmalı ve geliştirilmelidir.

Gıda, tohum, ilaç sektöründe yerli ve Milli yatırımlar yapmamız gerekiyor. Tarım desteklenmeli.yeniden dünyada kendi kendi yetebilen ülke durumuna gelmeliyiz.Üretime destek verilmeli.stratejik ürünlerde devlet alım garantisi vererek üretimi teşvik etmelidir.

 Millet olarak yediklerimize dikkat etmeliyiz. İlaç olarak verilenler bile aslında başka hastalıkların tetikçisi olabilecek.Bu küresel çeteye karşı bilinçlenmemiz ve çocuklarımızı bilinçlendirmemiz gerekir.

 Ne yaparlarsa yapsınlar şunu iyi biliyoruz ki; Allah C.C.onların bütün planlarını birgün mutlaka başlarına geçirecektir. Ancak biz tedbir almalıyız. Tebdir almak her Müslüman üzerine farzdır.

 Maalesef bu salgın nedeniyle TV kanallarında boy gösteren Profesörlerimiz, doçentlerimiz, bilirkişi ve gazetecilerimiz hiç İslâm dininin temizlik kurallarından, Peygamberimiz’in temizlik tavsiyelerinden ve karantina tavsiyelerinden bahsetmiyorlar. Günde beş vakit namaz için abdest alınırken, ellerimizi nasıl yıkayacağımız, hilalleyerek yıkamamız bize 1400 yıl önce bildirilmiş.Vücut temizliği, ağız ve diş temizliği daha 1400 yıl önce bizlere bildirilmiş.Karantina uygulaması yapılmış.Gıda temizliğine dikkat etmemiz emredilmiş.

 Bu gerçeklere rağmen TV kanallarımız bunlardan bahsetmiyor. Tavsiyem bununla ilgili özel yayın yapılmalı. Özel program hazırlanmalıdır.