www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


YENİ YIL MESAJIM

YENİ YIL MESAJIM


Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, milletvekilleri, valililer, kaymakamlar, belediye başkanları ve bir takım özel insanlar, bazı özel günlerde o günün ruhuna uygun mesajlar yayınlayarak, iyi dilek ve temennilerini iletirler. 

 

Bende yeni bir yılın bu ilk gününde ilçe halkımıza, İslam alemine tüm insanlığa iyi dilek ve temennilerimi iletmek istedim.

 

Öncelikli duam İslam coğrafyasında yaşanan kan ve gözyaşının bir an önce bitmesidir. Yine açlık ve sefalete mahkûm edilmiş mazlumların, bulundukları durumdan bir an önce kurtularak, güzel günlere kavuşmalarını yüce Allah´tan niyaz ediyorum.

 

İlçemizle ilgili yeni yıl dileklerime gelince?

 

İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların birbirleriyle uyumlu çalışmasını, tüm STK´ların şuurlu ve aktif bir şekilde faaliyet göstermesini, tüm hemşeri ve kültür derneklerinin birbirlerini kardeş bilip, kavgasız gürültüsüz bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.

 

İnegöl´de faaliyet gösteren tüm eğitim kurumlarının başarılarına başarı eklemesini, sağlık çalışanlarımızın ilçe halkına özveri ve sabırla hizmet vermesini, sporda ise tüm kulüplerimizin şampiyonluklar ve kupalar kazanmasını canı gönülden temenni ediyorum.

 

Organizeden küçük sanayiye, çarşı merkezinden AVM´ye ilçemizde faaliyet gösteren tüm sektörlere, esnaf ve ticaret erbabına yeni yılda bol, bereketli ve helal kazançlar diliyorum.

 

İlçemizin 91 köyünde geçimini tarımdan ve hayvancılıktan sağlayan tüm çiftçilerimize yeni yılda bereketli yağmurlar ve bol mahsuller temenni ediyorum.

 

İlçemizdeki tüm siyasi parti temsilcilerimizin yeni yılda ali menfaatlerinden önce, şehrimizin ve halkımızın geleceğini düşünerek hareket etmelerini, iktidarın ve muhalefetin sadece ilçe halkımızın çıkarlar için tartışmasını arzu ediyorum.

 

Yeni yılda İnegöl´ümüzün hava kirliliği, trafik ve park gibi ana sorunlardan kurtulmasını, tüm yolların asfaltlanmasını, kaldırımlara taşan esnafın derlenip toparlanmasını, gece yarıları klarnet darbuka eşliğinde tavuk alınmamasını, düğün dernek bahanesiyle konvoylar yapılıp kornalara basılmamasını, daha sarı ışıkta selektör yapılmamasını, çöplerin zamansız çıkarılmamasını, karanlık sokakların aydınlatılmasını, sokaklarda dolaşan sahipsiz hayvanlarında bir can taşıdığının unutulmamasını, aklını yitirmiş kimsesizlerin sokaklara bırakılıp ölüme terk edilmemesini, makam ve mevkilerin gelip geçici birer ateşten gömlek olduğunun hatırlanmasını, kulun rabbiyle, iktidarların muhalefetle, idarecinin memuruyla, işverenin çalışanıyla, kaynanaların gelinleriyle 3 büyüklerin birbiriyle barışık olduğu, tüm insanların mevki makam, şan şöhret gözetmeksizin birbirine sevgi ve muhabbet beslediği, yaşanabilir bir İnegöl, huzur ve barış rüzgârlarının estiği bir ülke ve dünya diliyorum