www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


ZALİM VE KATİL ABD

.


     Katil ABD, önceki gün İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’ye yaptığı suikast ile Ortadoğu’da savaşın fitilini ateşledi. ABD, 3 Ocak Cuma gecesi Bağdat Havalimanı'nda İran Devrim Muhafızlarına bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'in araç konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda her iki komutanla birlikte Haşdi Şabi ve İranlı askeri yetkililerden toplam 10 kişi öldü

       Aslında 11.Eylül.2001 yılında ABD’nin Newyork kentinde bulunan İKİZ KULELER olarak adlandırılan Dünya Ticaret Merkezi’ne yapılan saldırılar da bizzat ABD’de bulunan Evangelist-Siyonist çete tarafından gerçekleştirildi. Bu saldırılar gerekçe gösterilerek, Afganistan ve Irak işgal edildi.BOP projesi çerçevesinde FAS’tan Endonezya’ya 22 Ülkenin sınırları ve yönetimleri değiştirilmek üzere plan işletilmeye başladı.Bütün İslâm Alemi kan revan içinde kaldı.

.     Saldırıların gerçekleştiği dönemin ABD Başkanı Bush, bu saldırıları “Medeniyetler Çatışması “olarak nitelendirdi ve tüm dünya liderlerine “Ya bizdensiniz ya da onlardan” şeklinde saflarını seçme çağrısı yaptı.Maalesef İslâm Ülkelerinin başında bulunan gafil ve işbirlikçi yönetimler, ABD yanında saf tutarak bu çağrıya uydular..O günden beri ABD yanında saf tutan Ülkeler dahil tüm İslâm Alemi kan revan içinde.

     Maalesef bazı cahil takımı, bu saldırıya seviniyor.Öncelikle şunun bilinmesi gerekir.Ölenler Müslümandır.Ehli Sünnet inancına göre:

-Ben Müslümanım diyene sen Müslüman değilisin denmez.

-Bir kişi 99 Alim “Müslüman değildir” dese, 1Alim Müslümandır dese 1 Alim’in görüşüne göre amel edilir.

-Hz. Ali K.V. kendisine kafir diyen, Hz.Osman R.A. Efendimizi şehid eden Haricilere Müslüman muamelesi yapmıştır.

    Kim bir Zalim’in yaptıklarına sevinirse, Allah C.C. o zalimi onlara musallat eder. ABD ve IRKÇI EMPERYALİZM zalimdir.Katildir.Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de milyonlarca Müslüman’ı katletmiştir.

BOP projesi işliyor. ABD eski Dışişleri Bakanı RICE: 7 Ağustos 2003’ta Washington Post gazetesinde “Transforming the Middle East” Ortadoğu’yu Dönüştürmek başlıklı bir makalesinde; içerisinde Türkiye’nin de olduğu Fas’tan Enedonezya’ya 22 ülkenin sınırları ve yönetimlerinin değiştirilmesi planı adım adım işliyor.Müslümanlar ise maalesef birbirlerini tekfir etmekle uğraşıyor.

 Müslümanlar birbirleri üzerine tahakküm kurabilmek, üstünlük sağlayabilmek için maalesef Kafir ve Zalim ABD ile birlikte olmaktan çekinmiyor.ABD-RUSYA-ÇİN hepsi Müslümanların bir araya gelmemesi, güçlü bir birlik kurmaması için işbirliği yapmaktan çekinmiyor.

  Müslümanlar Kafirlere, İslâm Düşmanlarına karşı tek vücut olmadıkça, zalimlerin oyuncağı olmaktan kurtulamaz.Herkes kendisinden başlayarak, Müslümanların birlik ve beraberliği için adım atmalıdır.

İslâm Kardeşliği her türlü ayrışmanın üstündedir.Mezhep-Irk-Kabile-parti-tarikat ayrımları İslâm Kardeşliği’nin önüne geçemez.İmanın Şartları 6 tanedir.Bu 6 şarta iman eden kardeşimizdir.Bu şartlara iman eden, ehli kıble’yi tekfir eden dinden çıkar.

  Afganistan’da,Irak’ta, Suriye’de ve diğer İslâm Ülkelerinde yaşananlar bize ders olmadı mı? Müslümanları birbirlerine düşürerek, birbirleri ile çarpıştırarak kendi hain emellerini gerçekleştiren zalimlere daha ne kadar çanak tutmaya devam edecek Müslümanlar.

 Cumhurbaşkanı, Kasım Süleymaniye’ye  şehid demedi iddiasında bulunanlar, aslında Türkiye ile İran yakınlaşmasından da rahatsızlık duyanlardır. Bölgedeki en zorunlu ittifak Türkiye-İran ittifakı olduğunu göremeyen zavallı cahiller, Irkçı Emperyalizmin ve ABD’nin çıkarlarına hizmet ettiklerini ne zaman fark edecekler.İran’ı İsrail’den tehlikeli gören gafiller, İsrail ve ABD’nin bombaları üzerimize düşmeye başlayınca belki uyanırlar,  ama iş işten çoktan geçmiş olur.

  Kan davası gütmek İSLÂM DİNİNE aykırıdır. Peygamberimiz Hz. Vahşi’yi bile affetmişken, kan davası peşinde koşanlar kimi önder ediniyor.