www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ajans Yorum kuruluşu olan Haber Yorum Gazetesi,   yayın hayatına 2009 yılında Eko- Yorum ismi ile başlamıştır. Haftalık olarak yayımlanan Eko-Yorum Gazetesi, 2010 yılında isim değişikliğne giderek, Haber Yorum ismini almış ve o tarihten itibaren günlük olarak yayınlanmaya başlamıştır.

Haber Yorum Gazetesi dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin her türlü fikre ve siyasi görüşe basın etik kuralları çerçevesinde söz hakkı tanımakla beraber, 4 kırmızı çizgisi bulunmaktadır. Bunlar  Devlet, Vatan, Bayrak ve Mukaddesattir. Devlete, vatana, bayrağa ve mukaddesata yapılacak her türlü sözlü ya da fiili saldırıda şahısların kimliğine, siyasi görüşüne, makamına ve nüfüzuna bakılmaksızın  karşılık verilmektedir. 

Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak fikir ve çalışmalara, milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini tesis edecek her türlü girişim ve oluşuma destek olmak ise en önemli felsefemizdir. 

Ajans Yorum ve bünyesindeki tüm yazılı medyanın imtiyaz sahibi  Osman Gürbaş'tır. Şirketimizin hiç bir kişi yada kuruluş ile ortaklığı bulunmamaktadır.