Ecel denizde yakaladı

İnegöl´den tatil için Balıkesir´in Burhaniye ilçesine giden İnegöllü baba, denizde boğulma tehlikesi yaşayan oğlunu kurtarmak için denize atladı. İnegöllü baba, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

ASAYİŞ 28.06.2019 15:12:40 0
Ecel denizde yakaladı

Edinilen bilgilere göre İnegöl´de ikamet eden Şirin ailesi, tatil için Balıkesir´in Burhaniye ilçesine gitti. Burada tatil yapan aile, denize girmek istedi. İnegöl´de ikamet eden baba Zafer Şirin (32), oğlu Miran Berat Şirin ile beraber denize açıldı.

Deniz yatağı ile babasından iyice uzaklaşan minik Berat, daha sonra suda çırpınmaya başladı. Oğlunun çırpınışlarını gören baba Zafer Şirin, denize açılarak oğlunu kurtarmak istedi. Derinliğin artması nedeni ile baba Zafer Şirin´de boğulmamak için çırpınmaya başladı.

 Durumu fark eden, Ören Plajı´nda su sporları yapan gençler, baba ve oğlunu kıyıya çıkardı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren baba ve oğluna ilk müdahalenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´ne kaldırıldı. Baba Zafer Şirin, daha sonra Edremit Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Seyhanlar AVM´nin Alanyurt Şubesi´nde çalıştığı öğrenilen baba Zafer Şirin´in ölüm haberini duyan yakınları deniz üzüntü duydu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

  • BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,69% -0,08
  • EURO

    53,41% 0,79
  • GRAM ALTIN

    6696,87% 1,01
  • Ç. ALTIN

    10630,93% 0,00