MAHMUDİYEDE KORKUTAN YANGIN
Havalandırma boşluğunda çıkan ve üst katlara sıçrayarak çatıya ulaşan yangın, yürekleri ağızlara getirdi. 2 katın kiler olarak kullanılan havalandırma boşluklarının ve çatısının kullanılamaz hale geldiği yangında, binada oturan yaşlı bir kadın fenalaşarak
Havalandırma boşluğunda çıkan ve üst katlara sıçrayarak çatıya ulaşan yangın, yürekleri ağızlara getirdi.
Dün saat 12.00 sularında Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesinde meydana gelen yangında, 5 katlı binanın asansör boşluğu ve çatısı kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, Adnan Sali’ye ait 3. kattaki dairenin kiler olarak kullanılan havalandırma boşluğunda çıktığı belirtilen yangının, alt ve üst katlara sıçraması sonucu mahalle ve daire sakinleri korkulu anlar yaşadı. 3 ve 4’üncü katta çok büyük bir hasar oluşmazken, binanın 5’inci katının kileri ile çatı büyük ölçüde hasar gördü. Şans eseri dairelere sıçramayan alevler, direk çatıyı sarınca, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı. 6 itfaiye ekibi, 1 arama kurtarma ekibi ve bir 112 ekiplerinin müdahale ettiği olayda, yaralanan olmadı. İtfaiye erlerinin uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alabildiği yangın, yaklaşık 45 dakika mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yanan binanın içerisinden zaman zaman patlama seslerinin gelmesi ise yürekleri ağızlara getirdi.
Dumanın esiri olan binanın alt dairelerinde oturduğu öğrenilen yaşlı bir kadın fenalaşınca olaya sağlık görevlileri müdahale etti. Tansiyonu olay yerinde düşürülemeyen yaşlı kadın, 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil serisine getirildi.
-
BIST 100
17188,13%4,69
-
DOLAR
45,69% -0,08
-
EURO
53,41% 0,79
-
GRAM ALTIN
6696,87% 1,01
-
Ç. ALTIN
10630,93% 0,00




