SOKAK LAMBALARI İLE İLGİLİ ŞİKÂYETLER ARTIK ŞAHSİ OLARAK DA YAPILABİLECEK

Sokak lambalarıyla başı belada olan ve bir yetkiliye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar, artık sorunlarını muhtarlar aracılığı ile değil, birinci ağızdan direkt olarak yetkili mercilere ulaştırabilecekler.

ASAYİŞ 9.12.2010 14:24:52 0
SOKAK LAMBALARI İLE İLGİLİ ŞİKÂYETLER ARTIK ŞAHSİ OLARAK DA YAPILABİLECEK

Daha önce muhtarlar aracılığı ile sorunları kabul eden TEDAŞ, özelleşerek UEDAŞ ismini aldıktan sonra bu uygulamayı değiştirdi. İnegöl’ün merkez mahallelerinde oturan vatandaşlar, artık sokak lambaları ile ilgili sorunlarını kendileri de yetkili kişilere ve birime bildirebilecekler.

Muhtarlar Birliği Derneği İnegöl Şubesi Başkanı İsmail Çıbukçu, konuyu UEDAŞ müdürü Muharrem Alıç ile görüşerek sonuca ulaştırdıklarını ifade etti. Çıbukçu yaptığı açıklamasında, “İnegöl Merkez Mahallelerinde oturan vatandaşlar, sokak lambalarıyla ilgili problemleri artık birebir UEDAŞ müdürlüğüne bildirebilecek. Daha önceki uygulamaya göre mahalle muhtarı bu problemlerle ilgilenmekteydi. Ancak, TEDAŞ müdürlüğü özelleşerek UEDAŞ olduktan sonra, müdür Muharrem Alıç ile görüşerek bu uygulamaya geçilmesini istedik. Görüşmelerimiz sonucunda artık vatandaşlarımız bir şikâyetleri olduğunda muhtar aracılığı ile değil, bizzat yapabilecekler” dedi.

  • BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,69% -0,08
  • EURO

    53,41% 0,79
  • GRAM ALTIN

    6696,87% 1,01
  • Ç. ALTIN

    10630,93% 0,00