YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU
Sabah erken saatlerde başlayan sağanak yağmur, İnegöl’de su baskınlarına neden oldu. Vatandaş su baskını yaşanan bölgelerde herhangi bi çalışma yapmamasına tepki gösterdi.
Dün sabah erken saatlerde ilçemizde etkisini gösteren sağanak yağış, öğlen saatlerine kadar devam etti. Apartmanların önüne kadar yükselen sulardan evlerine girmekte zorlanan vatandaşlar, yaşanan sorunun artık bir çözüm bulunmasını istiyor.
Sağanak yağış özellikle Süleymaniye, Osmaniye ve Organize sanayi bölgesinde su baskınlarına neden olurken, öğlen saatlerinde yağmurun yerini kar yağışına bırakmasıyla sular akşam saatlerine doğru kendiliğinden çekildi.
İtfaiye ekiplerinin su bakını yaşanan bölgelerde çalışma yapmaması ise vatandaşların tepkisine yol açtı.
-
BIST 100
17188,13%4,69
-
DOLAR
45,69% -0,08
-
EURO
53,41% 0,79
-
GRAM ALTIN
6696,87% 1,01
-
Ç. ALTIN
10630,93% 0,00




