Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 27.08.2026 13:52
Başiskele'de 24 Sınıflı Güzel İşler İlkokulu Protokolü İmzalandı

Başiskele'de 24 Sınıflı Güzel İşler İlkokulu Protokolü İmzalandı

Facebook Twitter Linked-in

Protokol Töreni Gerçekleştirildi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, "Eğitime %100 Destek Kampanyası" çerçevesinde hayata geçirilecek olan 24 sınıflı Güzel İşler İlkokulu için resmi protokol, Kocaeli Valiliği'nde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katılım gösterdi. Okulun inşasına dair anlaşma, ilgili yetkililer tarafından imza altına alındı.

Okulun Özellikleri ve Planlanan Süreç

Edinilen bilgilere göre, Barbaros Mahallesi'nde yapılacak okul, toplam 4 bin 20 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak ve 3 katlı olarak tasarlanıyor. Bu yeni eğitim kurumunda 24 derslik ve 2 anasınıfı bulunması öngörülüyor. Okulun, 2027-2028 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlaması hedefleniyor.

Başkan Özlü'den Açıklama

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, eğitim alanındaki yatırımların önemine vurgu yaptı. Özlü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gençlerimizin geleceğine ve eğitime yaptığımız yatırımları, şehrimizin ve ülkemizin yarınlarına bırakacağımız en kıymetli eserler olarak görüyoruz. Güzel İşler İlkokulumuzu en kısa sürede tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Başiskele’mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —