Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 31.07.2026 17:09
Bursalı Yüzücülerden Samsun'da Madalya Yağmuru

Bursalı Yüzücülerden Samsun'da Madalya Yağmuru

Facebook Twitter Linked-in

Bursalı Yüzücülerden Samsun'da Büyük Başarı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcuları, Samsun'da düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) Yüzme Türkiye Şampiyonası Final Yarışları'nda önemli bir başarıya imza attı. Kulüp sporcuları, bu prestijli organizasyonda toplamda 1 altın ve 2 bronz olmak üzere 3 madalya kazanarak büyük bir gurur yaşattı.

Zorlu Mücadele ve Madalya Sevinci

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu, 27-30 Temmuz tarihleri arasında bu heyecan dolu yarışlara ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 328 sporcu, kıyasıya bir madalya mücadelesi verdi. Bu zorlu şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden Kadir Eymen Aksu, Kaan Koçuk ve Aysu Kabaoğlu, kulaçlarını madalya için attı.

Kaan Koçuk'un Çifte Başarısı

Yarışlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı Kaan Koçuk, 15 yaş kategorisinde 100 metre sırtüstünde Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Koçuk, bu başarısının ardından 200 metre sırtüstünde de üçüncü olarak bronz madalya kazanmayı başardı ve çifte sevinç yaşattı.

Kadir Eymen Aksu'dan Bronz Madalya

Şampiyonada mücadele eden bir diğer Bursa Büyükşehir Belediyesporlu yüzücü Kadir Eymen Aksu ise 14 yaş kategorisinde 200 metre kurbağalamada Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyayı Bursa'ya kazandırdı. Aksu, 100 metre kurbağalama yarışında ise dördüncü sırayı elde ederek önemli bir derece daha elde etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —