Menü BURSA'DA SICAK SAATLER!
Tarih: 31.01.2011 14:13
İÇİMDEKİ SES, BABAMI ÖLDÜRMEMİ SÖYLEDİ

İÇİMDEKİ SES, BABAMI ÖLDÜRMEMİ SÖYLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

1. Ağır Ceza Mahkemesi`nde "yakın akrabayı öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Ö.V. (46), ilk defa hâkim karşısına çıktı. 3 çocuk sahibi inşaat ustası Kasım Vatansever`i (63) bıçaklayarak öldürdükten sonra koltuk değnekleriyle kaçarken polis tarafından yakalanan tutuklu Ö.V.`nin, hâkimin sorularını güçlükle cevaplandırması gözlerden kaçmadı.

İçimdeki Ses, Öldürmemi Söyledi

Mahkeme heyeti başkanı Ali Rıza Bir, sanığın karakolda verdiği, "Olay günü evde kardeşimle babam vardı. Mutfağa gittim. Bir şeyler yiyecektim. Babam bana küfrederek, `Senin içinde yılan var` diye bağırdı. Bu sırada içimde bulunan çocuk 4 defa, `Öldür` dedi. O anda ne yaptığımı hatırlamıyorum" şeklindeki ifadesini okudu. Sanık, jandarmaya verdiği bu ifadesini hatırlamadığını belirterek, "Babamı bıçakladığımı hatırlamıyorum. Babamla aramızda hiçbir mesele yoktu. Babam yattığı yerden önce bağırdı, sonra ıslık çalmaya başladı" dedi.

Ağabeyimin Cinayet İşlediğini Sanmıyorum

Mahkemede, olayın ardından şoka giren katil zanlısının kardeşi E.V. de şahit olarak dinlendi. Babasını öldürmekle suçlanan ağabeyinden şikâyetçi olmadığını ifade eden E.V. "Cinayeti ağabeyimin işlediğini sanmıyorum" diye konuştu. Duruşmaya müşteki olarak katılan ve bir yandan eşini kaybetmenin acısını, diğer yandan da sanık olan oğlunun tutuklanmasının üzüntüsünü yaşayan anne H.V. ise, "Oğlum Ö.V. evde kedilerle oynardı. Babası sürekli ona kızıp evden kovardı. Olaydan 4 gün önce evdeki bıçaklar enteresan bir şekilde kayboldu. Oğlumdan şikâyetçi değilim" şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —