Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 23.08.2026 15:09
Kültürpark'ta Yeşilçam Rüzgarı Süt Kardeşler'le Devam Etti

Kültürpark'ta Yeşilçam Rüzgarı Süt Kardeşler'le Devam Etti

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilçam Rüzgarı Kültürpark'ta Esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Kültürpark Yeşilçam Sinema Akşamları', Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından Süt Kardeşler filmi ile devam etti. Etkinlik, sinemaseverlere açık havada unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Göl Kenarında Nostaljik Bir Gece

Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Kültürpark'ın göl kenarında gerçekleştirildi. Katılımcılar, Yeşilçam'ın klasiklerinden Süt Kardeşler'i izlerken hem kahkaha dolu anlar yaşadı hem de nostaljiye daldı. Doğanın içinde, göl manzarası eşliğinde filmi izleyen Bursalılar, Türk sinemasının hafızalara kazınan sahnelerini büyük bir ilgiyle takip etti. Keyifli bir akşam geçirdiklerini belirten vatandaşlar, bu güzel organizasyon için Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Vekili Şahin Biba'ya teşekkürlerini iletti.

Film Gösterimleri Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültürpark Yeşilçam Sinema Akşamları, 29 Ağustos'ta Mavi Boncuk ve 5 Eylül'de Gülen Gözler filmleriyle sürecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —