Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 15.09.2026 08:50
Motosiklet bariyerlere çarptı gençler cep telefonu ışığıyla trafiği durdurdu

Motosiklet bariyerlere çarptı gençler cep telefonu ışığıyla trafiği durdurdu

Facebook Twitter Linked-in

Motosiklet Sürücüsü Bariyerlere Çarptı

Bursa'da gece saatlerinde Bursa-Mudanya yolu üzerinde meydana gelen olayda, yeni düzenleme çalışması yapılan yolda seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gençler Cep Telefonu Işığıyla Trafiği Durdurdu

Yoldan araçlarıyla geçen gençler, yerde yaralı halde bulunan motosiklet sürücüsünü fark etti. Gençler, karanlıkta fark edilmeyen kazanın yeni bir tehlikeye yol açmaması için cep telefonlarının ışıklarını kullanarak trafiği durdurdu. Ambulansın dikkatini de cep telefonu ışıklarıyla çekmeye çalışan gençlerin müdahalesi sayesinde sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —