Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 31.07.2026 14:09
Santral Rampası'nın iki yönü de trafiğe kapatıldı

Santral Rampası'nın iki yönü de trafiğe kapatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Santral Rampası'nda Trafik Düzenlemesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesindeki Gazanfer Bilge Bulvarı'nda (Santral Rampası) yapılacak üstyapı imalat çalışmaları nedeniyle geçici bir trafik düzenlemesi uygulamaya koydu.

Çalışmalar süresince daha önce yalnızca iniş yönünde kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, kapsamlı üstyapı çalışmaları sebebiyle her iki yönde de ulaşıma kapatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 31 Temmuz Cuma günü başlayan çalışmaların 10 Ağustos Pazartesi günü saat 05.30'a kadar devam etmesi bekleniyor.

Bu süre zarfında sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergahları kullanmaları, yol üzerindeki trafik işaretlerine ve saha ekiplerinin yönlendirmelerine uymaları gerektiği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —