Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 17.08.2026 09:52
Sultangazi'de İnşaat Alanında Toprak Kayması Sokağı Çatlattı

Sultangazi'de İnşaat Alanında Toprak Kayması Sokağı Çatlattı

Facebook Twitter Linked-in

Olayın Gelişimi

Sultangazi ilçesinde bir site inşaatı alanında gece saatlerinde toprak kayması yaşandı. Uğur Mumcu Mahallesi 2275. Sokak'ta bulunan inşaat sahasında meydana gelen kayma sonucunda, söz konusu sokakta kısmi çatlaklar oluştu. Henüz nedeni belirlenemeyen bu kayma, çevrede endişeye yol açtı.

Olay Yerine Müdahale

01.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından, durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı. Yapılan ilk kontrollerde, toprak kayması ve çatlaklar nedeniyle herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı belirlendi.

Güvenlik Önlemleri

Zabıta ekipleri, çatlak oluşan sokağın giriş ve çıkışlarını güvenlik bandı çekerek kapatırken, bölgeye girişler kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı. Toprak kaymasının boyutunun ve sokakta oluşan hasarın ne kadar büyük olduğunun, sabah saatlerinde yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Yetkililer, olası risklere karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —