Menü Şehrinizden haberdar olun
Tarih: 07.08.2026 17:52
Tekirdağ'da 780 Arıcıya 186 Ton Yem Desteği

Tekirdağ'da 780 Arıcıya 186 Ton Yem Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Arıcılara Yem Desteği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Arı Yaşam Gücü Projesi çerçevesinde kent genelinde faaliyet gösteren 780 arı yetiştiricisine toplam 186 bin 480 kilogram arı keki ve fondan şeker dağıttı.

Dağıtım Programı

Süleymanpaşa ilçesindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ulaş Ay, arıcılığın tarımsal üretim ve ekolojik denge açısından stratejik bir konumda bulunduğunu vurgulayarak, üreticilere yönelik desteklerin devam edeceğini söyledi.

Teslim Töreni

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, üreticilere arı keki ve fondan şekeri teslim etti. Destekler, önceden hazırlanan listeler doğrultusunda hak sahiplerine ulaştırıldı.

Katılımcılar

Programa üreticiler, birlik temsilcileri ve davetliler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —