Orhangazi'de Şehrin Her Köşesine Hizmet

  Orhangazi

Orhangazi Belediyesi, şehir genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşlara daha iyi bir yaşam ortamı sunmayı amaçlıyor.

Orhangazi Belediyesi, şehir genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşlara daha iyi bir yaşam ortamı sunmayı amaçlıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede, Cihanköy ve Akharem mahallelerinde parke taşı yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra, BUSKİ tarafından yapılan kazıların ardından parke taşı tamir ve onarım çalışmaları da hızla sürdürülüyor.

Dış mahallelerde bulunan tanker dolum istasyonlarının bakım ve onarımları tamamlanarak, tüm istasyonlar daha iyi hizmet verebilmeleri için yeniden faaliyete geçirildi. Ayrıca, spor alanlarının modernizasyonuna büyük önem veren belediye şehirdeki halı sahaların aydınlatma sistemlerinin tamir ve bakımlarını da gerçekleştirdi. Fen işleri ekipleri, kapalı pazar yerinde balıkçılar için yeni bir alan da oluşturuyor. 

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Orhangazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin daha güzel bir ortamda yaşayabilmeleri için birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizin birçok bölgesinde önemli projelere imza attı. Tek amacımız, daha güzel bir Orhangazi oluşturmak." dedi.

Başkan Aydın, hemşehrilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap vermeye devam edeceklerini vurgularken, yeni çalışmalarla Orhangazi'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Orhangazi belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin merkez ve çevre mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla hizmetlerine devam ediyor. Belediye bu hizmetleri vesilesiyle halkın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik projeleri hayata geçirerek, ilçenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunuyor.

 



www.haberyorumgazetesi.com
  • BIST 100

    10915,61%0,59
  • DOLAR

    32,71% 0,16
  • EURO

    35,50% 0,20
  • GRAM ALTIN

    2498,92% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4010,47% -0,12