Akhisar Yeni Parkına Kavuşuyor

Akhisar Yeni Parkına Kavuşuyor

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Koşu Kavak Caddesi üzerinde 1230 m2 alanda içerisinde çocuk oyun alanlarından fitness aletlerine, yeşil alanlarından oturma alanlarına kadar her yaşa hitap edecek alanların bulunduğu parkın yapımına başladı.

Hayata geçirdiği projelerle şehri geleceğe taşıyan İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Koşu Kavak Caddesi üzerinde yeni bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalara başladı. 1230 m2 alanda projelendirilen çalışmanın 1 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

VİZYON PROJELERLE İNEGÖL´Ü GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, proje hakkında bilgiler verdi. İnceleme sırasında bir açıklama yapan Kansu, ?İnegöl Belediyesi olarak hem kırsalda hem merkez mahallelerde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´ın önderliğinde mahallelerimize ve halkımıza hizmet etmeye, İnegöl´ü vizyon projelerle güçlendirmeye ve rahat bir yaşamın sağlanması adına gayretlerimiz artarak devam ediyor? dedi.

Akhisar Mahallesinde şuana kadar bilgi kültür evi, Belediye hizmet noktası, asfalt çalışmaları, Ayçiçeği Masal Köyü Parkı gibi projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Kansu, ?Ayçiçeği Masal Köyü Parkı projemiz yakında hizmete açılacak. Yine Baykoca ile beraber kapalı semt pazarı projemiz devam ediyor. Gördüğünüz gibi şuanda da Koşu Kavak Caddesinde hem çocuk oyun alanı hem de halkımızın oturup vakit geçirebileceği yeşil alanların olduğu bir park çalışması başlattık. Burası yaklaşık 1230 m2 alanda çocuk parkı, fitness aletleri, sert zemin uygulamaları, yeşil alanların olduğu bir park imalatına başladık. Burada akçaağaç, ıhlamur ve çınar ağaçları dikilecek. Nezih bir parkımız olacak. İnşallah buradaki mahalle sakinlerimiz güzel bir şekilde iyi günlerde çocuklarıyla beraber kullanacaklar. Yaklaşık 20 gün sonra burası bitirilmiş olacak havalar müsaade ederse. Ben şimdiye kadar yaptığımız bu hizmetlerin mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerinde bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni