Tarih: 05.06.2017 10:18

AKTAŞ´IN BALONLARI!

Facebook Twitter Linked-in

2012 Yılında ilçe halkına içerisinde her yaştan insanın faydalanacağı yarı olimpik yüzme havuzu, tribün, herkes için spor merkezi, fitness alanı, gündüz bakım evi, spor salonu ve fuaye´yi barındıran oldukça iddialı bir proje vaat eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  bu sözünü de yerine getiremedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vaadinde; yarı olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesislerin İnegöl ve İnegöl´ün spor hayatı için çok önemli olduğunu ifade etmiş; ?İlçemizin tenis kortları, yüzme havuzu, herkesin için spor aktivite merkezi ve fitness salonlarına ihtiyacı var. Ancak bunlar arasında acil olan yüzme havuzudur. Mevsimsel değişimi de göz önüne alarak yaz-kış, açık-kapalı, bay ve bayanların ayrı ayrı istifade edebileceği mekânlar nasıl oluşturulabilir, bunu konuşuyor, farklı alternatifleri görüşüyoruz?şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Proje üzerine zaman ve para harcayan Aktaş´ın projeyi niçin yerine getirmediği ve proje için harcanan paraların kimlere fatura edildiği ise merak ediliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —