Tarih: 11.02.2017 15:38

Amatör´de Derbi Haftası

Facebook Twitter Linked-in

Bugün oynanacak olan müsabakalarda Süper Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Doğanspor, zirve mücadelesi veren bir başka İnegöl temsilcisi Kurtuluşspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 15.00´da Sanayi Sahası´nda oynanacak olan müsabakaya İnegöllü sporseverlerin yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor.

A Grubu´ndaki şampiyonluğun adaylarından olan ve Kurtuluşspor ile aynı puanda olup averaj farkı ile zirvede yer alan temsilcimiz Yenicespor, saat 16.00´da Yenice Sahası´nda grubun orta sıralarındaki Burgazspor´u ağırlıyor. Yenicespor, rakibi karşısında puan kaybı yaşamadan iddiasını sürdürmek istiyor.

GÜVENSPOR PUAN AVINDA

Pazar günü ise B Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, saat 16.00´da Kurtuluş Sahası´nda Fethiye İd. Yurdu´nu ağırlıyor. Ligde tutunmaya çalışan Güvenspor, orta sıralarda bulunan ve iddiası olmayan rakibi karşısında 3 puana ulaşmak istiyor.

KAFKAS SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

B Grubu´ndaki bir diğer temsilcimiz Kafkasspor ise, saat 16.00´da Sanayi Sahası´nda Yenişehir Belediye Spor´u ağırlıyor. Kafkas kartalları, son haftalarda yakaladıkları çıkışı zirve mücadelesi veren rakipleri karşısında da sürdürmek istiyor.

2. AMATÖR

2. Amatör Lig müsabakalarının tamamı Pazar günü oynanacak. Hocaköy Spor, saat 14.00´da Kurtuluş Sahası´nda Yenişehir Celtikçi Spor´u ağırlarken İlgar Spor, saat 14.00´da Osmaniye Spor ile karşı karşıya gelecek.

1. Amatör´de tehir edilen Doğugücüspor-M.K. P. Çeltikspor mücadelesi ise Salı günü saat 15.00´da Sanayi Sahası´nda oynanacak. Şampiyonluk iddiasını zora sokan Doğugücü, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —