Reklam
Reklam
Reklam

Azeri Kanat Oyuncusu Kurtuluşspor´da

Süper Amatör Ligi B Grubu temsilcimiz Kurtuluşspor,Azerbaycanlı sağ ve sol kanat oyuncusu 23 yaşındaki Elmin Askarlı´yı renklerine bağladı.

SPOR YORUM 26.09.2018 11:12:34 0
Azeri Kanat Oyuncusu Kurtuluşspor´da

yeniden bal Ligine yükselmek için iddialı bir kadro oluşturan Kurtuluşspor, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor.

Yetenekli birçok futbolcuyu kadrosuna dâhil eden Kurtuluşspor´unson transferi Azerbaycan´dan geldi. Azerbaycan´ın FC Bakü forması giymiş ve son 2 yıldır Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çine Madranspor´da oynamış Elmin Askarlı´yı renklerine bağladı

Kurtuluşspor´a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Elmin Askarlı kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini, takımının başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

KurtuluşsporYönetim Kurulu Üyesi Mert Kaplan ise, ?Elmin Askarlı takip ettiğimiz yetenekli bir futbolcu. Görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardık. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. İlerleyen günlerde 1 veya 2 transfer yapıp transferimizi tamamlayacağız. Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

Reklam
Reklam
  • BIST 100

    17717,55%-1,52
  • DOLAR

    47,13% 0,13
  • EURO

    53,93% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6092,19% 1,19
  • Ç. ALTIN

    9716,55% 0,28
Reklam
Reklam