BAL HAYALİ GERÇEK OLACAK
Kafkasspor Genel Kaptanı Özcan Bayraktar, zorlu Play-Off maratonunu tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig´e çıkmak istediklerini ifade etti.
Kafkasspor Genel Kaptanı Özcan Bayraktar, Pazar günü oynanan Kurtuluşspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İNEGÖL´E YAKIŞIR BİR MAÇ OLDU
Özcan, ?Centilmence geçen bir atmosferde önemli bir maç oynadık. Sezon başında ilk hedef olarak Play-Off´a kalmayı amaçlıyorduk. Çalışmalarımız ve transferlerimiz hep bu yöndeydi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği ve centilmence geçen bir 90 dakika izledik. İnegöl´ün ismine adına şanına layık bir maç oldu. Beraberlikte bile Play-Off´u garantilediğimiz bir ortamda biz maça kazanmak için çıktık. Oyun olarak maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Sadece son dakikalarda futbolun içerisinde var olan psikolojik etkenler ortaya çıktı. Tecrübeli bir oyuncu grubuna sahibiz. Maçın sonlarındaki baskıyı kırıp maçı berabere tamamladık ve Play-Off´a gitmeyi garantiledik? dedi.
YENİ BİR SERÜVEN BAŞLIYOR
Bayraktar, Play-Off´a çıkmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, ?Şimdi yeni bir serüven daha başlıyor. Önemli olan burada ne yapacağımız. Devre arasında yaptığımız transferlerde takımımıza katkı vermeye başladı. Play-Off´ta yeni transferlerimizden daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum. Camiamıza ikinci bir mutluluk yaşatıp BAL´açıkmayı hedefliyoruz. İnşallah zorlu maratonu geçip Bal Ligine çıkacağız" ifadelerini kullandı.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




