Balıkesir Valisi Ustaoğlu Gönen'de Yaban Mersini Hasadına Katıldı
Vali Ustaoğlu, Gönen'de yaban mersini hasadına katılarak üreticilere bereket diledi.
Vali Ustaoğlu, Gönen'de Yaban Mersini Hasadına Katıldı
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bandırma'daki kavun hasadı etkinliğinin ardından Gönen ilçesine bağlı Çobanhamidiye Mahallesi'nde bulunan özel bir işletmeye ait yaban mersini bahçesinde düzenlenen hasat programına iştirak etti.
Üretim Alanında İncelemelerde Bulunuldu
Çobanhamidiye Mahallesi'ndeki üretim sahasını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, yaban mersininin yetiştirilme süreci ve hasat çalışmaları hakkında işletme yetkililerinden detaylı bilgi edindi. Tarlada gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Ustaoğlu, hasat faaliyetlerine aktif olarak katılarak üreticilerle bir araya geldi ve onlarla sohbet etti.
Hasat Programına Katılım Yoğun Oldu
Gerçekleştirilen hasat programına; Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Zafer Bozgül, Gönen İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aziz Uçar ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Çam da katılım sağladı.
Vali Ustaoğlu'ndan Üreticilere Bereket Temennisi
Ustaoğlu, program sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün Gönen'imizin Çobanhamidiye Mahallesi'nde yaban mersini hasadına katıldık. Üreticilerimizin emeklerinin karşılığını aldığı bu güzel hasat dönemine hep birlikte şahit olduk. Balıkesir, tarımsal üretim açısından önemli bir potansiyele sahip. Bölgemizde farklı ürünlerin yetiştiriliyor olması tarımsal çeşitliliğimiz açısından büyük önem taşıyor. Yaban mersini üretiminin de bölgemizde gelişerek devam etmesini temenni ediyoruz. Üreticilerimizin alın terinin ve emeğinin karşılığını alması bizim için önemli. Hasadın tüm üreticilerimize bereket, bol kazanç ve hayırlı olmasını diliyorum."
-
BIST 100
18034,19%0,97
-
DOLAR
47,93% 0,06
-
EURO
55,65% 0,28
-
GRAM ALTIN
6725,43% 0,74
-
Ç. ALTIN
10708,34% -0,63




