Reklam
Reklam

Bandırma İlçe Müftülüğü'nde Görev Değişimi Dr. Yunus Acar Göreve Başladı

Dr. Yunus Acar, Bandırma İlçe Müftülüğü görevine atandı ve 31 Temmuz'da görevine başladı.

Bandırma İlçe Müftülüğü'nde Görev Değişimi Dr. Yunus Acar Göreve Başladı
EĞİTİM 6.08.2026 16:53:24 0

Yeni Görevine Başladı

Bandırma İlçe Müftülüğü'ne atanan Dr. Yunus Acar, görevine resmen başladı. Önceki İlçe Müftüsü Dr. Abdülhamit Pehlivan'ın görevinden ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris İlçe Müftüsü olarak görev yapan Dr. Yunus Acar, bu yeni göreve getirildi. Acar, 31 Temmuz itibarıyla yeni görevine başlamış oldu.

Kariyeri ve Eğitimi

1972 yılında Sakarya'da dünyaya gelen Dr. Yunus Acar, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatı boyunca çeşitli il ve ilçelerde imam-hatip, vaiz, ilçe müftüsü ve il müftü yardımcısı olarak görev yaptı. 2019-2022 yılları arasında Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki Türkiye Başkonsolosluğu'nda Din Hizmetleri Ataşesi olarak görev üstlendi. Son olarak Marmaris İlçe Müftüsü olarak hizmet veren Acar, buradaki görevinden sonra Bandırma'ya atandı.

Kişisel Bilgiler

Din Eğitimi alanında doktora derecesine sahip olan Dr. Yunus Acar, evli ve üç çocuk babasıdır. Arapça ve İngilizce dillerine hâkimdir.

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    18237,40%-0,29
  • DOLAR

    48,11% 0,06
  • EURO

    56,15% -0,05
  • GRAM ALTIN

    7157,18% -0,62
  • Ç. ALTIN

    11392,54% 0,00
Reklam
Reklam