Başkan Işık’tan yeşil Gürsu çağrısı

Başkan Işık’tan yeşil Gürsu çağrısı

GÜNCEL 28.04.2026 10:31:41 0
Başkan Işık’tan yeşil Gürsu çağrısı
Gürsu’da geçtiğimiz yaz yaşanan büyük yangından sonra yapılan yeşillendirme çalışmaları ve atılan tohumlar meyvelerini verdi. Yanan alanlarda ilk filizler görülmeye başladı.
Gürsululara ve Bursalılara çağrıda bulunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Yeni filizlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.
Sonbahar aylarında Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan tohumlama çalışmalarının meyvesini en güzel şekilde verdiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, " Gürsu’daki muhtelif noktalarında yangınlar oldu. Bu nedenle Orman Bölge Müdürlüğümüz burada çok titiz bir çalışma yürüttü. Tohumlama işlemlerimiz oldukça profesyonel gerçekleştirildi. Çok geçmeden burada atılan tohumların ilk filizlerini gördük. Burada artık her zamankinden daha dikkatli olmamız gerekiyor. Hem yeni filizleri korumak, hem rehabilite edilen yeni yeşil alanları koruyarak ziyaret etmemiz lazım" çağrısında bulundu.
  • BIST 100

    17780,78%-1,09
  • DOLAR

    45,05% 0,04
  • EURO

    52,67% -0,27
  • GRAM ALTIN

    6636,51% -2,11
  • Ç. ALTIN

    10605,72% -1,92