Başkan Vekili Biba'dan İnegöllü Muhtarlara Müjde
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, İnegöl'de muhtarlarla buluştu ve muhtarlar için bir mekân kazandıracaklarını açıkladı.
Büyükşehir Başkan Vekili Biba, İnegöl'deki Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, İnegöl ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında 109 mahalle muhtarıyla buluştu. Toplantıya İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve belediye yöneticileri de katıldı. Başkan Vekili Biba, burada yaptığı konuşmada, muhtarların kendileri için önemine vurgu yaparak, "Muhtarlarımızın buluşabileceği ve görüş alışverişinde bulunabileceği güzel bir mekânı ilçemize kazandıracağız" dedi.
Muhtarlarla İstişare ve Hizmet Değerlendirmesi
Toplantıda muhtarlarla aynı amaç ve gaye doğrultusunda çalışan bir ekibin parçaları olduklarını belirten Başkan Vekili Şahin Biba, şehir adına eserler koyan bir bütünün parçaları olduklarını ifade etti. Bursa'da 1060 mahalle bulunduğunu hatırlatan Biba, her gün 10 mahalleyi ziyaret etseler bile bütün mahallelere ulaşmalarının 100 günden fazla süreceğini söyledi. Bu nedenle muhtarlardan gelen bilgilerin kendileri için son derece kıymetli olduğunu dile getiren Biba, vatandaşla ilk teması kuran ve mahallelerin ihtiyaçlarını yakından bilen kişilerin muhtarlar olduğunu vurguladı. İletilen her bilgiyi sağlıklı ve yerinde bir veri olarak gördüklerini ve mutlaka değerlendirdiklerini kaydetti.
Hizmetlerde Öncelik Sırası ve Muhtarlara Müjde
Mahallelere götürülen hizmetleri, gelen talepleri öncelik sırasına koyarak hayata geçirdiklerini belirten Başkan Vekili Biba, bir mahallede yolların yapıldığını, parke taşlarının döşendiğini, çocuk parkı, hizmet konağı ve çok amaçlı salon gibi mekanların bulunduğunu; ancak başka bir mahallede henüz temel ihtiyaçların dahi karşılanmamış olabileceğini görebildiklerini söyledi. Bütün mahallelere belirli ölçüde hizmet ulaştırabilmenin önemine dikkat çeken Biba, İnegöl'ün en fazla mahalleye sahip ilçelerden biri olduğunu hatırlattı. Muhtarların buluşabileceği ve görüş alışverişinde bulunabileceği güzel bir mekânı ilçeye kazandıracaklarını ve gerekli çalışmaları yapacaklarını açıkladı. Muhtarlarla birlikte hareket ederek daha güzel işlere imza atacaklarına ve daha iyi neticeler elde edeceklerine inandığını ifade etti.
İnegöl Belediye Başkanı Taban'dan Teşekkür
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise ilçeye verdiği desteklerden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba'ya teşekkür etti. İnegöl'e daha iyi hizmet edebilmek için uyum, beraberlik ve ahenk içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Taban, muhtarların da çalışmalara destek vererek mahallelerine katkı sunduğunu dile getirdi.
-
BIST 100
13290,97%-1,62
-
DOLAR
48,78% 0,11
-
EURO
56,05% -0,07
-
GRAM ALTIN
6888,73% 1,28
-
Ç. ALTIN
10898,73% 0,00



