BERK İMZAYI ATTI

İnegölspor’un bir süredir temasta bulunduğu Gaziosmanpaşa’nın sağ kanat oyuncusu Berk Beren, dün kendisini Bordo-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

SPOR YORUM 22.06.2013 09:27:51 0
BERK İMZAYI ATTI

İnegölspor’da transfer harekâtı sürüyor. Yönetimin güçlü bir kadro hedefiyle yürüttüğü görüşmeler sonrası ön anlaşma sağlanan Gaziosmanpaşa’nın sağ kanat oyuncusu Berk Beren, dün İnegöl’e geldi. Başkan İlhan Korkmaz ve transfer komitesi üyeleri ile Teknik Menajer İsmail Güldüren’in bir kez daha masaya oturduğu futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı. Görüşme sonrası kulüp tesislerinde imza töreni düzenlenirken, Berk kendini Bordo-Beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

“GÜÇLÜ İNEGÖLSPOR’UN DİŞLİLERİNDEN BİR TANESİ OLSUN”

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, dış transferde temasta bulundukları ve ön anlaşma sağladıkları Berk ile bugün itibari ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını belirterek; “Berk bizim daha önceden takip ettiğimiz ve kadromuzda bulunmasını istediğimiz ve gerçekten İnegölspor’a kişilik olarak da futbolcu olarak da yakışacağına inandığımız bir kardeşimiz. Birikimi ve tecrübesiyle bizlere çok katkısı olacağına inandığımız bir kardeşimiz. İnşallah Berk’le en az 2 yıl çok güzel günler geçiririz. Güçlü İnegölspor’un dişlilerinden bir tanesi olur. Bu ümitle biz kendisine anlaşma teklif ettik, o da kırmadı belki daha ciddi teklifler alıyordu, ama İnegölspor’u tercih ettiği için biz de kendisine teşekkür ediyoruz. Allah kazasız, belasız, sakatlıktan uzak bir sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi.

İnegölspor’un yeni transferi Berk Beren ise, “Başkanımızın söyledikleri beni onure etti. Hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. İnşallah İnegölspor’u elimizden gelenin en iyisini yaparak hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Ankara Petrol’de futbol hayatına başlayan 33 yaşındaki Berk, daha sonra sırasıyla; Denizli, Bayrampaşa, Turgutlu ve son olarak da Gaziosmanpaşa forması giydi.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00