BIÇAKLI SALDIRGAN TUTUKLANDI
Çevre yolu 1. etap üzerinde iddiaya göre alkol aldıktan sonra arkadaşının boğazını kesen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçtiğimiz günlerde Çevre yolu 1. etap üzerinde iddiaya göre alkol aldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle tartıştığı arkadaşının boğazını kesen H.M. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
BOĞAZINI KESTİKTEN SONRA YAKMAYA ÇALIŞMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda H.M ve arkadaşı olan S.Ş iddiaya göre içki içtikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavgaya tutuştular. Yaşanan arbede sonucunda H.M. üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkararak arkadaşı S.Ş’nin boğazını kesti. Daha sonra arabanın içinde arkadaşını yakmak isteyen H.M. arabanın tutuşmaması üzerine boğazını kestiği arkadaşını bırakıp, arkadaşına ait olan arabayı evinin yakınlarına bırakmıştı.
Olayın yaşandığı gecenin sabah saatlerinde teslim olan H.M., geçtiğimiz akşam çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




