Bilecik'te jandarmadan sera sahiplerine yangın uyarısı

Jandarma ekipleri, Söğüt ilçesindeki sera sahiplerini yangın riskine karşı uyardı.

Bilecik'te jandarmadan sera sahiplerine yangın uyarısı
ASAYİŞ 11.08.2026 09:35:34 0

Seracılara yangın güvenliği eğitimi

Bilecik'te jandarma ekipleri, sera işletmecilerini yangın tehlikesine karşı bilgilendirdi. Alınan bilgiye göre, Söğüt ilçesine bağlı Küre, Hamitabat ve Yakacık köylerindeki sera sahiplerine yönelik bir bilinçlendirme çalışması yapıldı. Bu kapsamda, seralarda çıkabilecek yangınlara karşı önlemler detaylı şekilde anlatıldı ve vatandaşların tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Köy kahvehanelerinde uyarılar

Jandarma ekipleri, köy kahvehanelerinde de vatandaşlarla bir araya gelerek orman yangınlarının önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, dolandırıcılık olaylarında kullanılan yöntemler hakkında bilgi verilerek, internet ve telefon üzerinden yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması istendi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar çağrısı

Ekipler, vatandaşlardan şüpheli bir durumla karşılaştıklarında zaman kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramalarını rica etti.

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    17414,00%-1,11
  • DOLAR

    47,73% 0,09
  • EURO

    55,11% 0,02
  • GRAM ALTIN

    6712,27% -0,27
  • Ç. ALTIN

    10680,96% 1,02
Reklam
Reklam