BİR ÇINAR DAHA YIKILMAK ÜZERE
İshakpaşa Camii bahçesinde bulunan ve lodosun etkisi ile devrilen 600 yıllık çınarın ardından bölgedeki bir başka tarihi çınar da topraktan ayrılarak yan yatmaya başladı. Durumu yetkililere bildiren çevre esnaflar tedbir alınmasını istediler.
İshakpaşa Camii önünde bulunan 600 yıllık tarihi çınarın yıkılması ile gözler şehrimizdeki çınar ağaçlarına döndü. İshakpaşa Camii mevkiinde bulunan bir diğer çınar ağacı ise kökleri ile birlikte toprağı kaldırmaya başladı.
CAN KAYBI YAŞANABİLİR
Yıkılmaya yüz tutan çınar ağacının bulunduğu bölümde çok sayıda işyeri olması ve güzergâhın yayalar tarafından yoğun olarak kullanılması nedeni ile olabilecek durum hem esnafı hem de vatandaşı korkutuyor. Çevre esnafı, önlem alınmaması halinde can ve mal kaybının yaşanabileceğini belirtiyor.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




