Bursa'da Apartman Yangını Paniğe Neden Oldu
Osmangazi'de bir apartmanda çıkan yangın korkuttu.
Yangın Anında Mahalle Sakinleri Sokağa Döküldü
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, dört katlı bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, bölgede büyük bir paniğe yol açtı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri, hızla evlerinden çıkarak sokağa akın etti. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangına zaman kaybetmeden müdahale ederek alevlerin yayılmasını önledi ve kontrol altına aldı.
Yangının Çıkış Nedeni Henüz Belirlenemedi
Edinilen bilgilere göre, yangın Altıparmak Mahallesi'nde bulunan dört katlı binanın üçüncü katında, henüz belirlenemeyen bir sebeple başladı. Kısa sürede büyüyen duman ve alevleri gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye, olay yerine sevk edildi ve yangına hızlı bir şekilde müdahale etti.
Ekipler Soğutma Çalışması Yaptı
İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu alevler kontrol altına alınırken, binada soğutma çalışması gerçekleştirildi. Yangın sırasında mahallede kısa süreli bir panik yaşandı; vatandaşlar güvenliklerini sağlamak amacıyla sokağa çıktı. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Soruşturma Başlatıldı
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
-
BIST 100
18250,08%-0,22
-
DOLAR
48,10% 0,06
-
EURO
56,11% 0,01
-
GRAM ALTIN
7160,13% -0,41
-
Ç. ALTIN
11475,87% 0,00




